≫ 

Seks bez cenzure, pa surovo ubistvo: Ovo je najbrutalnija scena u "Senkama nad Balkanom" koju su svi bez daha gledali (FOTO)

Prva sezone spektakularnog ostvarenja Dragana Bjelogrlića završila se sinoć, u nedelju 24. decembra, najbrutalniim scenama do sada

  • 51

Veliko finale ostvarenja Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" gledaoci su imali priliku da vide sinoć, u nedelju 24. decembra na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Kao i u prethodnim epizodama, i ova finalna 10. bila je puna strasti, straha, nasilja, krvi i seksa. Kako gledaoci već danas ocenjuju i komentarišu, scena koja je možda i najbrutalnija u prvoj sezoni prikazana je upravo sinoć, a glavni akteri iste su Gordan Kičić i Makedonka Jana Stojanovska.

Sve počinje u dnevnoj sobi Kaluđera, odnosno Alimpija Mirića, kog igra Gordan Kičić.

Printskrin: RTS

Njih dvoje vode provokativan razgovor, a potom se ona skida potpuno gola, i nijedna scena nije cenzurisana.

Printskrin: RTS

Odmah prelaze u sobu, gde počinje najesplicitnija scena seksa koju smo videli u nekom domaćem ostvarenju.

Printskrin: RTS

Printskrin: RTS
Printskrin: RTS

Jana, 32-godišnja glumica i nekadašnja mis Makedonije, u ovih nekoliko minuta pokazala je baš sve.

Printskrin: RTS
Printskrin: RTS

Nakon što su proveli noć zajedno, naredna scena je ona u kojoj se par budi u krevetu, Jana (u seriji Jelena) je opkoračila Kaluđera, i drži mu nož pod grlom u želji da ga ubije.

Printskrin: RTS

Međutim, Alimpije na posletku ubija nju, tako što joj prereže grlo, a ta scena prikazana je bez cenzure.

Printskrin: RTS

Mnogi ljubitelji domaćih ostvarenja, sada konkretno "Senki nad Balkanom", komentarišu da je ovo možda i Kičićeva najbolja uloga do sada.

Po kritikama, ulogu negativca, nasilnika i bezobzirnog čoveka izneo je na impresivan način.

Kaluđer je u ovoj, poslednjoj brutalnoj sceni, stavio tačku na lik jedne od predvodnica makedonskog otpora, pokazavši da će u drugoj sezoni njegov lik zasigurno biti jedan od glavnih, i vodeća figura u priči koju smo zavoleli.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RadovanMladić

    25. decembar 2017 | 13:00

    Super je odglumio psihopatu.

  • Eskalibur 64

    25. decembar 2017 | 13:44

    Odlicna serija. Prosto ne verujem da je snimljena kod nas. Kriticarima mogu samo da porucim da ima Histori kanal. Ovde su neka istorijska desavanja samo uzeta za osnovu i vreme u koje je smestena radnja serije. Odlicno iznesene uloge vise glumaca. Pravo osvezenje na RTS.

  • Love

    25. decembar 2017 | 13:18

    Muka mi je vise od ove "umetnicke slobode", nije losa serija, ali je prepuna seksa i vulgarnosti, zbog toga mi se gadi da je gledam... I nisam od onih sto gledaju smece od rijalitija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA