≫ 

Često zaboravim koliko je lepo biti zdrav i voljen... Boban Rajović se emotivnom porukom oglasio na svoj 46. rođendan

Folker se svima zahvalio na čestitkama, ali je i na emotivan način želeo da kaže da mu je žao ukoliko je nekoga povredio u 2016. godini

  • 1
Boban Rajović Foto: ATA Images

Boban Rajović danas, 25. decembra, napunio je 46 godina, a iako se na taj dan većina ljudi oglasi veselim porukama i fotografijama poklona, on je uradio malo drugačiju stvar.

Naime, Boban se oglasio prilično emotivnom, podužom porukom, u kojoj se javno izvinio svima koje je povredio u 2016. godini.

- Srećan Božić svim ljudima katoličke veroispovesti. Sama pomisao na Božić je lepo i po mnogima najlepsi dan u godini, nebitno je l’ jedan ili drugi. Biti rođen na takav dan je jedna veliki dar od Boga. Samim tim ja osećam veću odgovornost da budem dobar čovek, otac, suprug, brat, prijatelj, kum i sin. I da prema svima budem isti, nebitno koje je vere, nacije i da li je bogat, siromašan ili šta već - počeo je Boban.

POSLE 20 GODINA! Boban Rajović menja muzički pravac, pesme mu radi čovek koji je napravio najveće hitove Oliveru, Toniju, Magazinu i Severini! (VIDEO)

Boban Rajović prišao Prijovićki da joj da bakšiš, a o njenoj reakciji bruje svi svatovi! (VIDEO)

- U mom poslu, kao javna ličnost, da ne kažem neko ko je popularan, je to još teže jer si izložen mnop većim iskušenjima i situacijama. Nadam se da nikoga nisam povredio u ovoj godini i ako jesam to je naravno bilo nenamerno. Dobio sam pregršt čestitki, bilo je i onih koje su mi naterale suze na oči. Zato želim da se zahvalim svima, počevši od mojih najbližih, pa do moje publike, fanova, prijatelja, kumova. Mogao bih da ispišem mnogo toga što mi se danas lepo desilo, ali neću da vas gnjavim. Samo želim reći da sreću čine male stvari. Mene su danas usrećile poruke za koje osećam da su iskrene - iskreno je poručio Boban.

- Lepo je imati 46 godina i biti voljen, biti zdrav i, naravno, voleti. Samo mi je žao što često zaboravim koliko je to lepo. Evo, vi ste me danas podsetili. Vi meni danas čestitke i poklone, ja vama autobiografsku pesmu. Volim vas - poručio je Boban svim pratiocima na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    25. decembar 2017 | 15:35

    Srecan rodjendan i dugo godina slavio sa svojom porodicom i prijateljima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA