≫ 

Jedna od omiljenih srpskih glumica u 2. sezoni "Senki nad Balkanom" igraće BOGINJU ZLA - ženu koja svima kroji sudbinu!

Prva sezona domaćeg ostvarenja završena je u nedelju, 24. decembra, a prava uzbuđenja i iznenađenja tek nas čekaju u drugoj sezoni

  • 7

Spektakularno ostvarenje Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" u nedelju, 24. decembra oduševilo je publiku poslednjom, 10. epizodom prve sezone.

Serija puna strasti, borbe, mistike, seksa, nasilja i svega što do sada nismo gledali u domaćim ostvarenjima, dobiće svoj nastavak. Kako se priča, druga sezona biće još uzbudljivija od prve, a dokaz za to je i glumačka postava koja će se donekle izmeniti.

PAVELIĆEVA "LIEPA PLAVKA"? Ko je tajnovita Marija nestvarne lepote koju u "Senkama" pominje Maja Davidović (FOTO) (VIDEO)

U 10. epizodi emitovanoj u nedelju spominje se lik Marije Oršić, vođe okrutnog kulta "Tula". U toj epizodi, jedna od protagonistkinja pominje ženu koja "kroji kape svima u društvu Tule".

U drugoj sezoni upravo tu ženu tumačiće jedna od omiljenih domaćih glumica, ni manje ni više nego Vesna Trivalić.

Foto: ATA images

- Vesna će, prema dosadašnjim planovima, u drugoj sezoni igrati kontroverznu Mariju. Scenaristi trenutno razrađuju njen lik, koji će biti veoma intrigantan i brutalan. Oko nje će se isplesti mnoge mračne misterije, a publika će sve to moći da vidi krajem sledeće godine, kada će biti emitovan nastavak serije - priča izvor, a Dragan Bjelogrlić potvrdio je ove navode.

Seks bez cenzure, pa surovo ubistvo: Ovo je najbrutalnija scena u "Senkama nad Balkanom" koju su svi bez daha gledali (FOTO)

- Vesna će igrati u drugoj sezoni. Rano je da govorim detaljnije o njenoj roli - ističe glumac.

KO JE BILA Marija Oršić? Pročitajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mito

    26. decembar 2017 | 20:36

    Nisam siguran koliko je to dobro, pošto u svim ulogama (humorističkim) ona mnogo afektira, nekontrolisano je histerična i kako kroz mimiku tako je i preglasna. Mislim da ona nije glumica za jednu ovakvu seriju i ulogu, koja treba da bude smirena sa autoritetom u glasu. Nadam se da grešim

  • Kosingas

    26. decembar 2017 | 16:58

    Марија Оршић. Занимљива личност, мало "гуглајте" невероватне ствари ћете наћи.

  • No-Yes

    26. decembar 2017 | 20:24

    Odlican glumica u ODLICNOJ seriji samo napred Bjelo...😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA