≫ 

Još nisam našao rešenje... Saša Kovačević se leči na VMA, evo kakve zdravstvene probleme ima

- Skoro šest do sedam meseci godišnje promuklo pričam, malaksao sam i usporen - priča Saša koji se bori sa zdravstvenim problemom

  • 9

Saša Kovačević mesecima unazad pokušava da izleči zdravstveni problem koji ga muči, u čemu mu pomažu lekari sa Vojnomedicinske akademije.

Saša ima problem sa disanjem i alergijama, zbog čega je pre nekoliko godina imao i operaciju. Saša je VMA posetio i tokom jučerašnjeg dana, gde je bio na kontroli kod doktora kako bi mu prepisali kapi i lekove koje će mu tokom praznika pomoći da se dobro, ili barem bolje oseća.

- Saša je u ranim jutarnjim satima došao u bolnicu sa bratom Radetom. Odmah je došao na red jer je žurio za Banjaluku, gde je sinoć učestvovao na donatorskoj noći Milorada Dodika. Kako je pevao na trgu, bilo mu je bitno da njegov disajni trakt ne zakaže. S obzirom na to da su pred nama praznici, Saša je morao da dođe po dozu kapi koje mu olakšavaju disanje. Iako je bio u žurbi, medicinske sestre su ga spopadale da se fotografiše sa njima, a on im je izlazio u susret - priča izvor blizak medicinskom osoblju koje brine o Sašinom zdravlju.

I sam pevač potvrdio je ove navode, rekavši da se sa problemima bori na sve načine.

- Probao sam sve što se moglo probati, od homeopatije do kvantne medicine. Ne znam više šta nisam probao, ali nažalost, još nisam našao rešenje. Trenutno sam na terapiji koja mi relativno pomaže. Reč je o kapima koje su mi prepisali ljudi koji su specijalisti za ovu granu medicine. Počeo sam s tim i osećam promene, ali je daleko od izuzetnog stanja. Skoro šest do sedam meseci godišnje promuklo pričam, malaksao sam i usporen - rekao je Kovačević.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maksa

    28. decembar 2017 | 11:49

    Manje steroida bato

  • Dusan

    29. decembar 2017 | 15:57

    Posle toliko steroida i testosterona nije ni cudo da se organizam buni a posebno me raduje sto je isao preko reda zato sto zuri u Banjaluku!

  • el turista

    28. decembar 2017 | 10:47

    Steroidi bato pa izgorio iznutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA