Spektakularni koncert Željka Joksimovića i odlični uslovi za skijanje tokom novogodišnjih praznika na Jahorini (FOTO)

Koncert počinje u 22 časa, a svi posetioci Jahorine imaće priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini

  • 1

Olimpijski centar "Jahorina" u saradnji sa kompanijom M:TEL u novogodišnjoj noći organizuje spektakularni koncert Željka Joksimovića ispred hotela Bistrica.

Koncert počinje u 22 časa, a svi posetioci Jahorine imaće priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina radiće u punom kapacitetu, te će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama biti u funkciji i spremno će dočekati sve skijaše i bordere. Pored toga, dva nova ski vrtića na platou Poljice i kod hotela Bistrica, biće dostupni svim uzrastima, a prvenstveno najmlađima.

Foto: Promo

Tjubing trake koje su samo jedan od sadržaja vrtića mogu se koristiti za ski poligon, kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staza je oko 100m na Poljicama i 70m kod hotela Bistrica, a zajedno predstavljaju odličan celogodišnji adrenalinski sadržaj.

Foto: Promo

Uz pomoć ski učitelja Ski škole "Bistrica" naučite da skijate i bordate ili usavršite svoju tehniku. Instruktore možete bukirati putem e-mail adrese: skiskola@oc-jahorina.com i putem telefona na broj +387 65 182 343 ili na booking mestu na platou Poljice i u hotelu Bistrica. Na raspolaganju za sve goste je i nova skijaška oprema ski rentala hotela Bistrica.

Foto: Promo

Ski karte svi posetioci mogu da kupe na 9 prodajnih mesta na Jahorini od kojih su 6 na Poljicama, 2 na Ogorjelici i 1 u hoteluBistrica.

Radno vreme skijališta je od 9 do 16 časova.

Dobra svima – vrtoglavo dobra zima!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA