≫ 

Taj bol nikad neću pobediti... Potresne reči Lee Kiš o gubitku bebe tokom bombardovanja

Uvek vedra i nasmejana, Lea Kiš ipak nosi teške muke o kojima neretko govori. Jedna od njih, možda i najveća, je ona kada je izgubila bebu

  • 4
Foto: ATA Images

Lea Kiš od početka svoje karijere važi za jednu od najvedrijih žena među TV licima, a u svojim emisijama uvek je toliko vesela da je odavala utisak žene koja nema nijedan problem, nijednu muku ni tugu.

Pre 25 godina su se upoznali u liftu, venčali se posle 7 dana, i on je najveća ljubav Lee Kiš (FOTO)

Međutim, Lea Kiš nosi veliku tugu sa sobom još od 1999. godine, kada je tokom bombardovanja Srbije izgubila bebu. To je bio najteži trenutak u njenom životu i još  nije uspela da ga preboli.

- Najsrećniji trenutak bio mi je kada sam na svet donela moju ćerku Saru, dok bol koji nikada neću pobediti i koji mi kao živa rana stoji na srcu jeste gubitak druge bebe za vreme bombardovanja. Nažalost, posle toga, Bog mi nije podario još dece. Tada sam prvi put osetila šta znači kada izgubite nekoga - ispričala je Lea, a potom dodala na koji način se nosi s teškim situacijama.

Foto: A. Nalbantjan

- Retko kada se oslanjam na druge. Nisam plačljivica i ne tražim da me bližnji teše. Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovek sve sam mora da prebrodi. Nešto će naučiti, otpatiti, ali postaće bolji - izjavila je Lea Kiš.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadal

    28. decembar 2017 | 14:07

    Ne zelim da zvucim grubo, ali draga moja Lea-nemas ti pojma onda sta je bol, ocaj i jad. I prestanite vise spontani pobacaj da nazivate gubitkom deteta.

  • Citalac

    28. decembar 2017 | 15:46

    Sta bi sa cuvanjem privatnosti

  • Gagi

    16. januar 2018 | 20:25

    Uzasna_je_fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA