≫ 

Lepa Brena na spektakularan način promovisala film i novi spot (FOTO) (VIDEO)

- Nadam se da će ovaj film približiti svim našim gledaocima kakva je to bila emocija raditi kada je bila jedna velika zemlja, koja se zvala Jugoslavija - rekla je Brena

  • 2
Foto: Vladimir Milovanovic

Pevačica Lepa Brena je danas u Košutnjaku predstavila autobiografski film "Lepa Brena - godine Slatkog greha", kao i spot za numeru "Boliš i ne prolaziš".

POTPUNI HIT! Taksista u Emiratima zapevao veliki hit Lepe Brene i pao u trans! (VIDEO)

Prva epizoda dokumentarca o Breni je oduševila prisutne, a ostvarenje koje pokriva Braninu karijeru od 1982. do 1991. će tokom božićnih praznika biti prikazano na TV "Prva".

Foto: Vladimir Milovanovic

- Nadam se da će ovaj film približiti svim našim gledaocima kakva je to bila emocija raditi kada je bila jedna velika zemlja, koja se zvala Jugoslavija, i kako je to krenuti iz malog mesta kao jedna devojka iz provincije, a raditi velike stvari i ostati dostojanstven u svom poslu i biti srećan bez obzira na veliki napor. Ja želim da se zahvalim svima koji ste danas došli, nadam se da ćete uživati u projekciji ovog filma i nadam se da ćete uživati isto tako u prezentaciji novog spota i nove pesme koja se zove "Boliš i ne prolaziš" - poručila je Brena a prijatelji, kolege i članovi porodice su je pozdravili burnim aplauzom.

Promocija Lepe Brene:

Pogledajte spot za pesmu "Boliš i ne prolaziš":

Osim članova Brenine najuže porodice - Stefana, Filipa, Viktora i Bobe Živojinovića, na promociji u studiju "Granda" su bili i Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac, Vanja Bulić, Željko Joksimović, Milutin Popović Zahar i drugi.

Foto: Vladimir Milovanovic

Foto: Vladimir Milovanovic
Foto: Vladimir Milovanovic

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    28. decembar 2017 | 23:06

    Jeste,bio je momak samo tako i on i Brena su bili fantastican par. Ni sad im nista ne fali,stvarno. A Brena je zena za sva vremena,takve vise biti nece.

  • Groficaofica

    28. decembar 2017 | 19:23

    Ovaj Boba nekad bio frajer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA