DRAGSTOR PLAY i DIAMOND GARDEN: Evo kako da rezervišete mesta za novogodišnju žurku po super ceni. Ostalo ih još jako malo

Doček za pamćenje je samo u vašim rukama

  • 0

Praznična euforija oko dočeka predstojeće 2018. godine ne prestaje! Kupovina garderobe, dogovor sa prijateljima, kuda u najluđu noć, gde je skupo, a gde jeftinije, gde su bolje devojke i momci, koga i gde poljubiti tačno u ponoć, koji bend svira, ostati kući zagrljeni sa voljenom osobom, otići sam na doček i sresti ljubav svog života... Samo su neka od pitanja i dilema koje sebi postavljate kada dođe poslednja nedelja u godini. Izbor je, reklo bi se težak, jer je i ove godine, kao i mnoge pre, ponuda izuzetno "jaka" u glavnom gradu Srbije.

Mnogi ugostitelji širom Beograda trude se da svojim gostima prirede doček za pamćenje. Međutim, nekima to, ruku na srce, ide manje, a nekima više. U novogodišnjoj noći sebi ne biste smeli da dozvolite luksuz i pogrešite u proceni, i da ne izaberete odlično mesto gde ćete dočekati Novu godinu u najboljem raspoloženju.

Kako se ne biste kajali cele godine zbog svog pogrešnog izbora i lošeg provoda, u Beogradu se izdvajaju dva lokala sa svojom TOP ponudom - KLUB DRAGSTOR PLAY i RESTORAN DIAMOND GARDEN. Ko dočeka Novu godinu u ovom klubu i restoranu svakako se neće pokajati, jer su se organizatori maksimalno potrudili da sve bude pod konac. Kako kažu, garantuju, pre svega, kvalitetan i nezaboravan provod.

RESTORAN DIAMOND GARDEN

U ovom glamuroznom restoranu odličan provod je zagarantovan! Goste će zabavljati Katarina Sotirović i Party Time Band. Otvoren je u maju mesecu ove godine, a glavni domaćin je naš proslavljeni glumac Vuk Kostić. Treba podsetiti da je ovaj čuveni restoran bio domaćin na snimanju spota Svetlane Cece Ražnatović i Saše Matića za najnoviju pesmu "Lažov notorni", a većina poznatih ličnosti o ovom lokalu su rekli da se u njega uvek rado vraćaju.

Foto: Promo

Nalazi se u ulici Zrenjaninski put 82, na deset minuta od centra Beograda, a ono najbitnije za vašeg ljubimca na četiri točka parking je obezbeđen. Ono što je najbitnije jeste da ukoliko se odlučite i provedete novogodišnje veče sa najmilijim osobama organizator  na meniju pripremio neograničenu konzumaciju stranih i domaćih pića, komplet večeru, kao i desert. Cena po osobi je od 35 evra za barski sto, od 45 evra za banket sedenje.

Foto: Promo

Detaljnu ponudu za restoran Diamond Garden možete pogledati na sajtu www.reserve.rs, kao i da rezervišete svoje mesto na broj telefona 062-780-100 i 062-780-300.

KLUB DRAGSTOR PLAY

Sve je spremno za novogodišnju noć i u najjačem gradskom zimskom klubu na reci - DRAGSTOR PLAY. Ovaj klub je specifičan, jer strani državljani bukvalno u njega hrle čim dođu u glavni grad Srbije. Ukoliko želite da se "pomešate" zajedno sa devojkama i momcima iz čitave Evrope, ovo je definitivno pravo mesto za vas. Ono što treba naglasiti jeste da su dobrim delom rezervacija došle od devojaka širom evropskih gradova! Pa slobodni momci, znate šta vam valja činiti.

Foto: Promo

Za vrhunski zvuk i fantastičnu atmosferu zadužen je Loco Band, najbolji cover show band u regionu, koji će za novogodišnju noć "cepati" samo stranu muziku. Međutim, "specijalitet kuće" zakazan je posle ponoći kada će ludu žurku dovesti do usijanja DJ LO, resident Top Hill-a! Ono što je najbitnije je cena koja nije toliko velika. Ovaj zimski klub je poznat po izvanrednom ozvučenju, sjajnoj rasveti, odličnom i više nego dobrom potkovanom osoblju, perfektno uređenom enterijeru, fenomenalnoj lokaciji u centru Beograda... Nalazi se na Ušću, kod muzeja Savremene umetnosti, na Novom Beogradu.

Foto: Promo

Ukoliko ste raspoloženi za ovaj vid provoda i želite da budete viđeni među evropskim svetom, za kartu morate izdvojiti 20 evra po osobi (šank,bar), za barski sto 50 evra, gde dobijate gratis jednu flašu žestokog pića po izboru... Ono što treba da uradite jeste da detaljnu ponudu pogledate za ovaj prelepi klub na sajtu www.reserve.rs, kao i da rezervišete svoje mesto na broj telefona 066-9-100-000.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA