≫ 

Aleksandra Prijović u Novu godinu ušla u bezobrazno seksi kostimu bez brusa, a kada se okrenula svi su gledali u samo jednom pravcu! (FOTO)

Aleksandra je, kao i njene brojne kolege, za doček Nove godine nastupila u Beogradu, u izdanju kojim je oduševila jači pol

  • 15

Aleksandra Prijović do poslednjeg mesta napunila je beogradski klub u kojem je pevala za doček Nove godine, što je doprinelo njenom osmehu koji cele noći nije skidala sa lica.

Agresivce treba strpati u zatvor, moramo zaštititi našu decu: Lepa Brena za Novu godinu šalje snažnu poruku svim ljudima! (VIDEO)

Aleksandra je za najluđu noć izabrala seksi kombinezon, koji samo u predelu grudi nije providan. Međutim, jasno se videlo da Aleksandra nema brushalter, pa je vrelim dekolteom i svojim hitovima i te kako zagrejala zimsku noć.

Foto: ATA Images

BOMBA U CRVENOM! Aleksandra Prijović bez brusa došla na Adilov koncert, u njene grudi nema ko nije gledao! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kao i nekoliko stotina ljudi u klubu i Aleksandra je đuskala cele noći...

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Momenat koji je svima promakao! Ceca odmerila Prijovićku od glave do pete, a onda OVAKO prokomentarisala njen izgled! (FOTO)

...a kada je zamešala kukovima i okrenula leđa svima se pogled zaustavio na predelu ispod leđa.

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Mlada zvezda ispod kombinezona je imala minijaturne tanga-gaćice, koje su toliko male da ih neki verovatno čak nisu ni primetili...

Foto: ATA Images

Ona je, kako i dolikuje, u ponoć svima poželela sreću, zdravlje, uspeh i ljubav, a ako je suditi po 2017. godini njoj ostaje samo da neguje sve što ima, jer sve što je nabrojala i ima.

Inače, ona i dečko Filip Živojinović pre nekoliko dana proslavili su drugu godišnjicu veze. Tim povodom Filip će Aleksandru počastiti skupocenom torbom koja joj se dopala, dok će ona njega odvesti na put u Ameriku, tačnije u Los Anđeles.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA