≫ 

GRMELO U AMIDŽIJU: Dačić sa seksi Makedonkom iz "Senki" otpevao hit Harisa Džinovića, a onda ga je Ceca iznenadila snimkom koji mu je poslala (VIDEO)

Ministar u Vladi Srbije pokazao je u emisiji "Amidži šou" još jednom svoje pevačke sposobnosti

  • 1

Ognjen Amidžić ugostio je u svojoj emisiji "Amidži šou" Ivicu Dačića, Harisa Džinovića, kao i Janu Stojanovsku, zvezde serije "Senke nad Balkanom". Atmosfera u studiju bila je vesela, a ministar inostranih poslova Srbije bio je u elementu.

Dačić se latio mikrofona i pevao, posebno je bio upečatljiv duet sa Janom Stojanovkom, s kojom je otpevao hit Harisa Džinovića "Kako mi nedostaješ".

Budući da je Ivica Dačić 1. januara napunio 52 godine, poznatog političara iznenadila je njegova prijateljica, pevačica Ceca Ražnatović, i to rođendanskom video čestitkom.

- Dragi moj prijatelju, srećan ti rođendan sve najlepše u životu, mnogo ljubavi, mnogo zdravlja, mnogo sreće. Da si mi živ i zdrav i uspešan kao do sada. Ljubi te i voli, tvoja Ceki - rekla je Ceca.

Pogledajte kako je Dačić otpevao sa seksi Makedonkom hit Harisa Džinovića i kako mu je Ceca čestitala rođendan:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA