Kakav povratak Marije Karan! Crna spavaćica, brutalni dekolte i vruće scene u krevetu koje nećemo tako lako zaboraviti (FOTO)

Nakon 5 godina nepojavljivanja u domaćim ostvarenjima, Marija se vratila kriminalističkom serijom "Pet"

  • 21
Printksrin: RTS

Poslednje domaće ostvarenje u kom smo na malim ekranima gledali Mariju Karan bila je serija "Nepobedivo srce u kojoj je Marija igrala ulogu Zorke. Karanova je nakon toga igrala i u hrvatskoj seriji "Larin izbor", posle čega se povukla i napravila pauzu.

Međutim, Marija se sada vratila na male ekrane u ulozi seksi Aleksandre u seriji "Pet", čija je prva epizoda prikazana u ponedeljak 1. januara na prvom kanalu Radio-televizije Srbije!

Marija u ovoj kriminalističkoj drami igra Aleksandru, dilerku u salonu automobila, koja u prvoj epizodi završava u krevetu sa glumcem Nenadom Stojmenovićem.

Nenad prethodno posećuje salon automobila u kojem u kešu daje novac kao depozit za automobil koji želi da kupi.

Printksrin: RTS

Marija uzima novac, a u sledećoj sceni njih dvoje već se strasno ljube u krevetu.

Printskrin: RTS

Marija je u crnoj spavaćici pokazala sve obline, preko guze do grudi, a ove vrele scene zagrejale su gledaoce RTS-a na samom početku 2018. godine.

Printskrin: RTS

Međutim, ova scena bila je sve samo ne ljubavna, pošto je Marija ćerka čoveka kojeg je Nenad opljačkao. U želji za osvetom, Marija (u seriji Aleksandra) neprijatelju uzima novac koji je prethodno dao za automobil, a onda ga navlači u krevet gde ga potom vezuje, tako vezanog fotografiše, a potom i preti da će sve završiti u javnosti ukoliko se usudi da je ikada potraži.

Printskrin: RTS
Printskrin: RTS
Printskrin: RTS

Printskrin: RTS
Printskrin: RTS
Printskrin: RTS

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA