≫ 

Ela Dvornik stala na vagu prvi put posle porođaja i šokirala se, a onda uputila VRHUNSKU poruku svim ženama! (FOTO)

Dva meseca nakon porođaja, Ela Dvornik je skupila hrabrosti da sazna koju će cifru vaga prikazati

  • 3
Foto: Instagram/elladvornik

Ćerka Dina Dvornika, Ela Dvornik, opisala je na društvenim mrežama iskustvo sa prvim merenjem nakon porođaja 13. novembra, kada je na svet donela ćerkicu Bali Di.

Ela Dvornik objasnila zbog čega je ćerkici dala neobično ime Bali Di, rastužićete se kad čujete o čemu se radi (FOTO)

Ela je prvi put nakon nepuna dva meseca stala na vagu i cifra koju je videla potpuno ju je šokirala. Ali, ono što se dogodilo posle, kao i poruka koju je objavila u epilogu, oduševilo je sve žene i devojke koje je prate na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/elladvornik

Ovako je Ela opisala svoje iskustvo:

- Bila kod doktorke na pregledu i nije mi đavo dao mira. Pitam ja je l' mogu da stanem na vagu. Sestre se uzjapurile: "Šta, nisi se još vagala?" ... "Ne, nisam". Skupile se oko mene i iščekivale željno da se prikaže broj. Par puta sam krivo stala pa smo uz razočarane uzdahe gledale kako vaga prikazuje "error". Napokon se na vagi krenu micati brojke... Broj kaze 62, one počele vrištati od sreće! "Wow super, neverovatno"... "Koliko ti je ostalo da se vratiš na težinu pre trudnoće?"..."12 kg" - napisala je Ela, a onda nastavila.

Foto: Instagram/elladvornik

- Kaaako je moguće da imam još 12? Pa šta sam bila, kostur? Ne kapiram? Gde je tih 12? Ajde, 5 kg možda vidim negde...ali 12! Evo, obukla danas farmerke koje sam nosila u 5. mesecu trudnoće. Taman su mi, hahahha. Znači, nikad vise na vagu! Vage nisu realne. Ako ti je okej šta vidiš u ogledalu, to je dovoljno - zaključila je Ela Dvornik i ovim izazvala lavinu pozitivnih komentara oduševljenih žena.

A evo i fotografije u čuvenim farmerkama!

Foto: Facebook/elladvornik

Možete li je zamisliti sa još 12 kilograma manje?!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA