Da se naježiš! Andrija Milošević čestitao Božić sa Jamajke i fanove raznežio emotivnom porukom (VIDEO)

- Svi smo jedno ispod ovog neba - napisao je Andrija Milošević na Instagramu

  • 21

Andrija Milošević već nekoliko dana uživa na egzotičnom odmoru sa svojom lepšom polovinom, koleginicom Sandrom Tomić, sa kojom je Božić dočekao na Jamajci. 

Zaštitno lice kokosovih orahah i kupaćkih gaćahah! Andrija Milošević objavio hit sliku s plaže koja je izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Foto: Instagram/_djedja_

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Andrija je objavio video snimak iz jedne crkve na Jamajci, a svima je uputio veoma emotivnu poruku zbog koje su se mnogi naježili, sudeći po komentarima.

- Lokalna zajednica u Negrilu, čiju je crkvu srušila oluja, prihvatila je da sa njima proslavimo Božić. Bilo je divno biti njihov brat danas, jer svi smo jedno ispod ovog neba. Svim ljudima, ma koje vere bili, želim svako dobro i svi ste mi u srcu. Nemamo nikog bližeg do jedni druge. Hristos se rodi! - napisao je Andrija i raznežio fanove kako snimkom tako i porukom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    7. januar 2018 | 22:27

    Kazu da u glumi nema novca a ovaj samo menja egzotične destinacije?

  • Timocanin

    8. januar 2018 | 06:20

    Moderno pomodarstvo da se najveci Pravoslavni praznik ceka van kuce po Svetu , ne osudjujem nikog ali zna se po tradiciji gde se I s kim ceka Bozic .

  • MIMA

    8. januar 2018 | 01:03

    Gotivim Andriju,ali,ovako se ne slavi Božić.Srbi tako ne slave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA