≫ 

Sram vas bilo, strašno ste glupi! Sloboda Mićalović objavila poruku zbog koje će se mnogi debelo zamisliti (FOTO)

Fanovi su podržali i pozitivnim komentarima nagradili ovu objavu na društvenim mrežama

  • 18

Glumica Sloboda Mićalović je neko ko ceni prave vrednosti u životu, a u tom duhu je vaspitala i svoje ćerkice bliznakinje Veru i Milu.

Boba je na svom Instagram profilu objavila stihove Duška Radovića, koji ističu koliko su ljudi nezadovoljni i nesrećni zbog nekih nebitnik stvari, a koliko zapravo malo cene prave stvari u životu.

Slobu pitali da li mu je veza sa Lunom BOLJA od one sa Kijom: Odgovorio je kao iz topa, a čim je seo delovalo je kao da se debelo POKAJAO! (VIDEO)

Život je lep! Mnogo lepši nego što ste zaslužili. Uživajte u životu kad ste već imali sreće da se rodite. Ako vas novac opseda, ako patite zbog toga što niste bogati, izračunajte i sami: koliko miliona dolara košta jedno vaše oko. Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni! Živite i uživajte kad već niko ne pravi pitanje od toga - objavila je glumica na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Ova poruka se jako svidela njenim fanovima, pa su je zasuli gomilom komentara, a većina je glasila: "Bravo, svaka čast"!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudmila

    9. januar 2018 | 15:05

    Pametna definicija zivotnih vrednosti, cenite ono sto imate, a ako neko zasluzeno ima vise, nije to sramota. Imala sam prijateljicu, poznatu glumicu, imala je veliko srce i dobru dusu. Pomagala je poznatima i nepoznatim ljudima, nije volela da se objavljuje, nije joj reklama bila cilj. Bila je Covek, ostala je u mom srcu zauvek

  • drkadzija mirko

    9. januar 2018 | 15:19

    Bogati su siromasni u dusi!

  • nikola

    9. januar 2018 | 12:19

    Sto se ti ne odreknes svih zaradjenih para i zaposlis se u rodi za 23,000din pa uzivaj u zivotu koliko je lepo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA