Igoru Kojiću gase Instagram nalog zbog zloupotrebe sina Milana Popovića! (FOTO)

Severinin muž ne osvrće na ova upozorenja, pa je sa Instagrama obrisao samo poslednju fotografiju

  • 2

Biznismen Milan Popović zatražio je od društvene mreže Instagram da Severininom suprugu Igoru Kojiću zabrani da objavljuje slike njegovog maloletnog sina Aleksandra, koje porodica Kojić zloupotrebljava u promotivne svrhe. Malom Kebi je zaprećeno da će mu profil biti ugašen ukoliko ne ukloni fotografije.

Najbolji drug Ane Sević progovorio o njenom i Darkovom razvodu, a na snimak na kom Lazić šmrče dao je potpuno neočekivan komentar!

Igor Kojić vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje slike petogodišnjeg dečaka na kojima se jasno vidi lice deteta. Uoči Božića je na Kojićevom profilu osvanula slika na kojoj je dete zajahalo deda Kebu. U javnosti je tako stvorena slika da je mali Aleksandar praznike proveo sa Kojićima, dok je zapravo dečak proveo pravoslavni Božić sa svojim tatom.

- Milan se obratio Instagramu i ubrzo je dobio odgovor u kome mu se ova društvena mreža zahvaljuje uz obrazloženje da se oni i sami bore za zaštitu dečjih prava i protive se svakoj zloupotrebi, te da će problem biti rešen. Instagram je odmah naložio Kojiću da skine slike malog Aleksandra uz upozorenje da će mu ugasiti nalog ukoliko nastavi sa zloupotrebom maloletnog deteta - rekao je izvor.

Međutim, Igor je sa profila uklonio samo poslednju fotografiju, dok mnoge druge koje je objavljivao u nizu, a na kojima takođe dečakovo lice nije zaštićeno, i dalje stoje na društvenoj mreži.

Evo i odgovora kao dokaz da je Instagram tim usvojio prijavu:

Foto: Privatna arhiva

- Hvala što ste kontaktirali Instagram. Pogledali smo problem i uklonili prijavljen sadržaj jer ugrožava vašu privatnost. Cenimo to što ste ovo prijavili i time obezbedili da Instagram ostane bezbedno i zabavno mesto. Budite sigurni da ovo što ste prijavili neće saznati osoba čiji sadržaj je u pitanju. Hvala - stoji u odgovoru na prijavu upućenu pomenutoj društvenoj mreži.

Daljinac

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    10. januar 2018 | 15:31

    Svaka cast Aleksandru,sta oni imaju da objavljaju slike njihovog sina na drustvenim mrezama.

  • Gacmann

    10. januar 2018 | 16:10

    Dobro su se sjetili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA