≫ 

Koliko je smršala, 100 grama?! Saša Vidić zbog debljine žestoko isprozivao Anu Nikolić!

Vidić je iskritikovao Anin stajling za novogodišnju noć, sugerišući da do daljnjeg treba da se pojavljuje samo na radiju

  • 11

Ana Nikolić u trudnoći se mnogo ugojila, pa je u jednom trenutku imala preko 100 kilograma. Ipak, kako nam je i sama rekla nju je jedino zanimalo to da dete bude zdravo, a nakon što je malenu Taru donela na svet Ana se posvetila treninzima kako bi korigovala svoju kilažu i vratila se na staro.

Međutim, Saša Vidić jedan je od onih koji smatraju da je to kako Ana izgleda neprihvatljivo, i da, dok ne smrša, treba da se pojavljuje samo na radiju.

Kažu da je smršala. Koliko? 100 grama? Velika je sramota da se u trudnoći nagojiš do 100 kila i da to kao bude okej. Možda je okej ako ste slonica, ali ako ste žena- nije! I šta je osve ovo na njoj? Sedi, ženo, kući i vežbaj - počeo je Saša, aludirajući na Anin novogodišnji stajling.

Foto: ATA Images

- Snimaj za radio dok se ne upristojiš, mada nisi ti ni za radio pošto tako ne može da ti se vidi sisa i guzica. Mada, uvek možeš da pitaš lažnu divu da ti pomogne u fotošopiranju - rekao je Vidić u modnom žiriju za Svet, na kraju pomenuvši i Jelenu Karleušu sa kojom je godinama unazad u lošim odnosima.

Ostaje da čujemo Anin i Jelenin komentar na Sašine reči, a ono što je sigurno jeste da mu neće ostati dužne.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lola

    13. januar 2018 | 15:43

    ona mozda i smrsa,ali ti nikada neces moci da porastes!Iskompleksirani cvarku!

  • RADA

    13. januar 2018 | 16:28

    Zena se porodila pa kako treba da izgleda ?

  • Vanja

    13. januar 2018 | 15:45

    A on oko sebe osim Ace Pejovića okupio "sve samu elitu i dive"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA