PRAVA LUDNICA U KASINI: Ove nedelje nastupaju Indira Levak i Ivana Selakov

Nakon praznične pauze, harizmatična i jedinstvena pevačica Indira Levak (ex Colonia) dolazi u Beograd na koncert u najpoznatiji prestonički klub

  • 0

I ove nedelje će u popularnom prestoničkom klubu "Kasina" biti prava ludnica, publiku očekuje odličan provod.

Nakon praznične pauze, harizmatična i jedinstvena pevačica Indira Levak (ex Colonia) dolazi u Beograd na koncert u najpoznatiji prestonički klub.

- Vreme je za nove lude žurke. Vidimo se na koncertu, u Kasini by Community, u gradu koji nikad ne spava. Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam, a vi mi uvek ispunite srce toplinom. Kasina vidimo se u sredu 17.1. 2018. Ljubi vas Indira - popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez.

Pesme koje je objavila nakon odlaska iz grupe Colonia, singlovi "2 luđaka" i "Dođi" osvajaju prva mesta na top listama i imaju milionske preglede na YouTube-u, a publika ih peva u glas na svakom od nastupa. Srećna, zaljubljena i zadovoljna, tako bi danas najbolje opisali Indiru Levak. Uz supruga je pronašla mir i ljubav, ali i poslovnu podršku. Srećna i vesela dolazi u Beograd, spremna da svoju energiju i ljubav podeli sa svima vama koji 17.1.2018. dođete u Kasinu.

Foto: Promo

A već u petak 19. januara u Kasini vas očekuje još jedan sjajan nastup Ivane Selakov koja dokazuje da će žurka i ovog petka biti pun pogodak. Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra! "Grad, grad", "Pobediću bol", "Mesec dana", "Daleko si", "Uradi mi to", samo su neki koji ćete pevati ovoga četvrtka.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA