≫ 

Boban Rajović u Zemunu plivao za Časni krst i SMRZAO se, a trenutak kada peva Bože pravde je urnebesan! (FOTO) (VIDEO)

Folkera smo zatekli na keju u Zemunu, gde je sa oko 200 momaka i nekoliko devojaka plivao za Časni krst

  • 21

Na Bogojavljenje, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, organizuje se plivanje za Časni krst koje na veliku radost svih okupi veliki broj momaka koji učestvuju.

Danas je na Zemunskom keju održana 21. Bogojavljenska trka u kojoj je učestvovalo oko 200 plivača, među kojima je bio i Boban Rajović!

Zvao me je u vaš stan u 5 ujutru! Nadežda pobesnela pa otkrila istinu o odnosu sa Slobom, Luna poludela od ljubomore! (VIDEO)

Naša ekipa odmah je snimila Bobana koji se zagrevao i pripremao za skakanje u ledenu vodu, što je usledilo odmah nakon blagoslova patrijarha Irineja i himne "Bože pravde".

Foto: Telegraf

Iako se hrabro borio Boban nije uspeo prvi da stigne do krsta, ali  je zato kao i svi koji su se usudili da skoče u ledenu vodu - smrzao!

- Pa sad i nije hladno... (smeh) Kada sam uskočio u vodu, malo je bilo hladno, ali divan je osećaj! Presrećan sam, ubuduće idem svake godine, definitivno - rekao je Boban za Telegraf, a nas je zanimalo da li je za Časni krst plivao zbog pobede ili iz nekog drugog razloga.

Foto: Telegraf

Foto: Milena Đorđević

- Mene je sve pogodilo ove godine, tako da sam u tom nekom duhovnom smislu napredovao, imao sam vremena za to... Igrom slučaja imao sam vremena da odem do Svete Gore sa Svete Gore došao ovde da isplivam za Časni krst, to je tradicionalan običaj, ne treba juriti ko će prvi stići do krsta... Naravno da bih voleo da sam ga uhvatio, ali borba je velika bila, tako da moram trenirati za sledeću godinu da prvi stignem - rekao je pevač i dodao da će narednih 30 godina sigurno učestvovati u ovoj manifestaciji:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

- Definitivno, svake godine ubuduće dok mi budu dozvoljavali, kažu da posle pedesete ne smeš, to znači narednih trideset mogu... - našalio se Boban na svoj račun s obzirom na to da ima punih 46 godina.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA