• 30

On leži, ona ga nežno... Verica Rakočević objavila sliku sa mužem sa Tajlanda i napravila pometnju na Instagramu! (FOTO)

Poznati par uživa u istraživanju ostrva Koh Raham, a u jednoj od pauza pratioce su počastili fotografijom koja je za pola sata postala hit na društvenim mrežama

  • 30

Foto: Instagram/verica.rakocevic

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević već nekoliko dana uživaju daleko od Beograda, iz kog su pobegli u mnogo toplije krajeve.

Naime, Verica i Veljko opuštaju se na Tajlandu, tačnije na ostrvu Koh Raham na kojem su, zajedno sa još nekoliko ljudi, išli u istraživanje i veliki obilazak.

Lepotu ovog mesta Verica je svim prijateljima na Instagramu uspela da prenese samo preko jedne savršene fotografije...

Foto: Instagram/verica.rakocevic

...a potom je usledila i zajednička slika sa suprugom Veljkom.

- Odmor posle duge prašumske avanture - napisala je zaljubljena Verica u opisu fotografije na kojoj Veljko leži u žutim kupaćim gaćama, dok ga kreatorka stojeći posmatra i drži za pramen kose.

Foto: Instagram/verica.rakocevic

Fotografija je velikom brzinom počela da se širi po društvenim mrežama, kao i komentar javnosti nepoznate osobe koji glasi "Podseća me na sliku "Kosovka djevojka i njen ratnik". Moj slobodni prevod."

(Telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • Andjelija

    Ne razumem njihov odnos.On mlad pun energije.hormoni rade.vreme mu je da stvara porodicu.Ona stara u godinama.usporena.hormoni se smirili.Ona je za njega mirna luka.Uzivancija.

  • macana

    KO KOSOVKA DEVOJKA .

  • Qwerkus

    Unuk?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima