≫ 

Vrela Nikolina izbacila prirodne grudi, a kad je stala na klizaljke i led pod njima je počeo da se topi! (FOTO) (VIDEO)

Platinasta lepotica mamila je poglede na jednom klizalištu u Beogradu, najviše bujnim dekolteom koji nije mogao da prođe nezapaženo

  • 17

Januar je period uživanja u zimskim čarolijama, a za one koji su vezani za grad jedna od glavnih atrakcija svakako su gradska klizališta.

Naša ekipa na jednom takvom uhvatila je jednu od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, koja je za razliku od mnogih njenih koleginica vrlo hrabro stala na klizaljke i "počistila" konkurenciju!

No, iako je Nikolina Kovač žena sa anđeoskim licem, ono što je svima koji su bili prisutni upadalo u oči jeste njen bujni dekolte i grudi koji su topile led pod nogama...

Foto: Telegraf

Nakon što je raspalila maštu jačem polu, sa Nikolinom smo proćaskali o svemu što je trenutno aktuelno. Naravno, prvo što nas je zanimalo jeste gde joj je muž Saša Kapor i zbog čega joj ne pravi društvo u zimskim igricama.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

- Odvojeno klizamo pošto on još uvek nije stopostotno naučio da kliza. (smeh) Kada sam sa njim volim da pratim celu situaciju, ne mogu da se opustim i da klizam onako kako bih volela, kao kad sam sama. Inače, mnogo volim sport i to mi je u krvi. Volim i skijanje i klizanje, od malih nogu sam to zavolela... - iskreno kaže Nikolina.

Pevačica je 2018. započela radno, a uskoro će, na radost mnogih, izbaciti i novu pesmu i spot.

- U pitanju je saradnja sa Banetom Opačićem, pesma "Neprestano" koja će u četvrtak biti okačena na Jutjub kanal. Jako sam zadovoljna, ovo je nešto što je u potpunosti kvalitet, u potpunosti emocija, u potpunosti ja... I baš sam srećna zbog same saradnje sa Banetom, ne bih sada puno pričala o tome. Ljudi će imati priliku da vide spot i nešto totalno drugačije od mene. U ovu godinu sam ušla radno, a i studiski rad u kojem sam do sada učestvovala, odnosno prethodne godine ću da plasiram u javnost. Novi singl "Neprestano" za početak nove godine - rekla je Nikolina, a onda je prokomentarisala spot u kojem se pojavljuje atraktivan maneken sa bradom:

Foto: Telegraf

- Iskreno, nisam ja birala manekena. (smeh) Ja sam samo tražila da ne bude proziran i svetao kao ja, prosto da bude neki kontrast, samo to mi je bio zahtev, čisto zbog slikanja. Iskreno ne obraćam pažnju na muškarce sa te strane, najbitnija je profesionalnost, kako neko odradi svoj posao.

Foto: Telegraf

S obzirom da je Nikolina bliska sa Anom Sević, neizbežno pitanje bilo je da prokomentariše Anin i Darkov razvod.

- Sa Anom se normalno čujem, jer je ona moja prijateljica, ali niko nema pravo osim njih da komentariše, sve ostalo je degutantno i nije okej - rekla je ona i dodala:

- Teško je govoriti. Čovek mora da se nađe u takvoj situaciji, svi smo mi drugačiji karakteri, neko nešto preboli na ovaj ili onaj način, prosto svi drugačije reagujemo u raznim situacijama. Nije mi se desilo to stanje, nisam prošla kroz tako nešto i mislim da je to jako stresna situacija u životu. Ne bih da govorim ni u čije ime, ali kada bi se meni desila takva situacija, sigurno mi ne bi bilo svejedno. Uložite vreme, svu ljubav, uložite svu snagu i energiju da to nešto opstane i na kraju ne uspe, tako da to nije jednostavna stvar. Ne zovu to džabe drugom smrću.

Foto: Telegraf

Pevačica se zatim osvrnula na svoj brak za koji priznaje da nije idealan, te da se ona i Saša mnogo razlikuju.

- Generalno mi smo dvoje različitih ljudi, različitog temperamenta i dolazimo u sukobe i nesuglasice. Nije idealno... Ali kao što sam već rekla, različiti smo... Različitost stavova, karaktera negde nas potajno iritira u nekim situacijama, to je prirodno. Volim da je sve po PS-u, i da je sve organizovano i da se o svemu vodi računa. On naravno vodi o svemu računa, ali svemu ležernije pristupa - zaključila je Nikolina za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    24. januar 2018 | 14:45

    A sada se ovako ide na klizanje?! Hm... Nisam znao,mame mi!

  • Miks

    24. januar 2018 | 14:07

    Slučajno je zatekli u bundi i dekolteu ahahaha

  • Лицемер

    24. januar 2018 | 12:40

    Не готовим је, јер се представљала као житељка Сарајева али је из Војновића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA