Televizija zbog ove scene u rijalitiju kažnjena sa 8.000 evra! (FOTO)

Problematična scena je iz "Velikog Brata" koji se emitovao na B92 i RTL

  • 7
Foto: Telegraf

Hrvatska televizija RTL moraće da snosi posledice zbog kršenja pravila tokom emitovanja rijalitija i da plati novčanu kaznu u iznosu od nepunih 8.000 evra. Presudu je doneo Prekršajni sud u Zagrebu, i to uoči nove sezone "Velikog Brata" na istoj televiziji.

Čim je ušla Marija Ana namerno pokazala GOLE GRUDI, a posle burne noći prekršila pravilo i PONOVO iskulirala Filipa! (VIDEO)

U pitanju je poslednja sezona "Velikog Brata" emitovana 2015/2016. godine, a rijaliti se prikazivao na regionalnom nivou, u Srbiji na TV B92 i u Hrvatskoj na RTL.

Glavni akteri spornih scena zbog kojih će RTL snositi posledice jesu Stefani Banić iz Splita i Ervin Mujaković iz Sarajeva, koji su tokom rijalitija imali turbulentnu vezu.

Foto: TV Prva

Ključna je scena u trenutku kada Stefani pod dejstvom alkohola nepomično leži na zemlji, a Ervin je nosi do kreveta. Kako je i sama priznala, tog momenta se i ne seća, već samo trenutka kada je počela da meša pića.

RTL je ovim prekršio Zakon o elektronskim medijima jer je emitovan sadržaj koji bi gledaoce, pritom misleći najviše na decu i mlade, mogao da podstakne na konzumiranje alkohola, navodi Večernji.hr.

Foto: TV B92

Stefani i Ervin imali su seks na samom početku "Velikog Brata" i odmah skrenuli pažnju na sebe, a strast se kasnije pretvorila u ljubav. Scene u kojima konzumiraju alkohol bile su više nego česte. 

Foto: Promo/TV Prva, B92

Pogledajte neke delove njihovog učešća u "Velikom Bratu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA