≫ 

NAJBOLJA ŽURKA U GRADU: U subotu 27. januara ne smete propustiti provod u baru "Rob Roy 1884" (FOTO) (VIDEO)

Uživajte uz hitove poput Rundekovog "Apokalipsa", preko Gipsy Kings-a, vanvremenskih "Sway", "Goodbye, My Love, Goodbye“, pa sve do savremenih hitova poput "Wake Me Up"

  • 0

Dileme nema – pravac u "Rob Roy 1884" na "Stubove pop kulture"! Provod je zagarantovan i jedinstven, za pamćenje i prepričavanje!

Ne zaboravite ni jedinstvenu Jack Daniels kuhinju, i bezbroj Premium pića u ovom oficijalnom Jack Daniel’s baru.

U sve to savršeno se uklapa moto "Stubova pop kulture"– "Hleba & Igara / Sira & Vina / Gitare & Violina". Oni nude drugačiji užitak od svega onog što se može videti inače na klupskim svirkama.

Foto: Milena Đorđević

- Ideja je da interpretacijom akustično izvrnutih melodija, nošenih strastvenim ritmovima muzike sa različitih geografskih podneblja predstavimo auditorijumu elemente popularne kulture na najbliži mogući način! Specijalnost su jedinstveni aranžmani popularnih internacionalnih i ex-YU pesama, ali najbolje je sve to doživeti putem auditivnih draži - reči kojima sami opisuju svoj zvuk dovoljno govore.

Grupu čine Srđan Avramović (gitara i vokal), Bojan Knežević (gitara i vokal), Luka Jovičić (bubanj), Aleksandar Tepavčević (bas) i David Ereš (saksofon). Sama ovakva postavka instrumenata dovoljno govori o kakvom se zvuku radi, i kakvim se bojama boje mnoge pesme koje znamo u sasvim drugačijim aranžmanima.

Foto: Milena Đorđević

Njihovo zvučno putovanje je nepregledno – od Rundekovog "Apokalipsa", preko Gipsy Kings-a, vanvremenskih "Sway", "Goodbye, My Love, Goodbye“, pa do savremenih hitova poput "Wake Me Up" koji im jednako dobro stoje. Moglo bi, kad je repertoar njihov u pitanju, da se nabraja dugo jer – uvek je drugačije, i uvek mami da se "Stubovima pop kulture" ponovo vraćate!

Ono što se, međutim, nikad i nikako ne menja je – emocija. "Stubovi pop kulture" su kao stvoreni za zaljubljene, ali i da se baš na njihovoj svirci zaljubite, osmelite, priđete... Zato u subotu – pravac u Rob Roy 1884!

Rezervacije su obavezne. Kontakt telefon: 066 66 55 775

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA