≫ 

Ona je moj doživotni prijatelj i veliki borac, siguran sam da će se izvući iz ovoga: Žika iz "Zane" uputio poruku podrške Marini Tucaković

- Jedan od dva najveća prijatelja u životu koje imam je Marina - kaže Žika za Telegraf

  • 3
Marina Tucakovic, Zika, Jelena Zana Foto: Telegraf, ATA Images

Vest da se Marina Tucaković bori sa opakom bolešću potresla je i jednog od njenih najbližih saradnika i velikih prijatelja, Zorana Živanovića Žiku iz grupe "Zana". 

POBEDI, MAMA: Marina Tucaković teško bolesna, vodi bitku života

Kako smo danas objavili, Marina Tucaković se već nedeljama leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Kada smo nešto ranije pozvali Žiku bio je potpuno zatečen, jer nije bio upućen u Marinino stanje i vest ga je vidno potresla.

Nešto kasnije, ponovo smo kontaktirali frontmena "Zane", a on je svojoj velikoj prijateljici uputio reči podrške uveren da će se, kao pravi borac, iz ovoga izvući još jača.

- Ja to nisam znao zaista i baš mi nije bilo ni malo prijatno da to čujem. Ali, znajući Marinu, ona je veliki borac i veliki lik, i to će ona sve da sredi. To će sve biti na opšte zadovoljstvo kako treba, sigurno - kaže Žika.

Foto: ATA Images

- Jedan od dva najveća prijatelja u životu koje imam je ona, i to je moj doživotni prijatelj. Ja njen, ona moj. Tako se čuvamo, i nema tu mnogo šta da se priča. Životni prijatelj, i to će tako uvek ostati, i ja sam siguran da će ona iz ovoga izaći kako treba. Hiljadu posto sam siguran. Lepo je da svi damo podršku, da ona oseti to kao jednu pozitivnu energiju - zaključuje Žika za Telegraf.

Foto: Profimedia

Marina Tucakovic proslavila je grupu "Zana" pesmom "Dodirni mi kolena" koju je 1982. godine otpevala Zana Nimani, a upravo ova pesma bila je prekretnica kako za "Zanu" tako i za Marinu, koja je i danas omiljeni tekstopisac brojnih domaćih izvođača.

Poruku podrške Marini Tucaković uputili su i Aca Lukas (pročitajte OVDE), kao  i Snežana Đurišić (pročitajte OVDE). 

(b.bajic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. februar 2018 | 21:10

    Toliki ste prijatelji da iz novina cujes da je bolesna.Hvala Bogu da nemam takvih prijatelja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA