≫ 

Slađa Delibašić hitno operisana, uskoro ponovo mora pod nož!

Denserka je deset godina odlagala zahvat kojem je sada konačno morala da se podvrgne

  • 3
Slađana Delibašić

Foto: Telegraf

Slađa Delibašić već 10 godina ima problem sa polipima na glasnim žicama, a zbog brzog načina života i obaveza koje svakodnevno ima nije stizala da se pozabavi svojim zdravstvenim problemom, dok joj doktor nije saopštio da bi mogla da snosi velike posledice.

Ona je moj doživotni prijatelj i veliki borac, siguran sam da će se izvući iz ovoga: Žika iz "Zane" uputio poruku podrške Marini Tucaković

Međutim, Slađa je sada morala da se podvrgne operaciji, pošto je "probila sve rokove".

- Super sve. Operisala sam, Doktror Đukić me operisao. Ja sam to trebala još pre deset godina da završim i onda sve danas sutra, nastupi i nikako... Kada sam otvorila ovaj vrtić, malo sam se posvetila tome, više nego nekim drugim bitnijim stvarima. Sada sam odlučila da to skinem i super mi je, mnogo bolji glas imam - rekla nam je Slađa.

Kako kaže, oporavak je trajao dve nedelje, ali je u narednom periodu čeka još jedan zahvat.

- Evo sada imam u martu nastupe, u Mekedoniji i u Bosni. Trebalo je dve nedelje da se oporavim malo i super mi je. Bila sam na kontroli, sve je okej. Još mi je koleno ostalo da sredim. Ja sam operisala rog meniskusa, pre dve godine, a sad u decembru, pre dva meseca, mi je pukao nerv. Eto, još to da operišem i kao nova sam - otkrila je Delibašićeva za Telegraf.

(D.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA