Uvek su me privlačili huligani, zato sam sa Srbinom: Lepa Ruskinja objasnila zašto se zaljubila u Miloša Bikovića (FOTO) (VIDEO)

Ruska glumica Darija Tarasova je na zanimljiv način opisala Miloša Bikovića

  • 20

Ruska glumica Darija Aglaja Tarasova, koja je godinu dana u vezi sa Milošem Bikovićem, na zanimljiv način je objasnila zbog čega se zaljubila u srpskog glumca.

Golišavi Miloš Biković objavio vreli snimak iz kade, a kada se pena pomerila... (VIDEO)

Uoči premijere filma "Led" u kojem zajedno igraju Aglaja i Miloš, Tarasova je na pitanje novinara kakav je Biković u privatnom životu, odgovorila:

- On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, s lukavim sjajem u očima!

Aglaja navodi da uspeva da se izbori sa ljubomornim Bikovićevim obožavateljkama.

- Na društvenim mrežama teško možete da nađete konstruktivnu kritiku, ali na negativne ispade se trudim da ne obraćam pažnju. Nekad jednostavno blokiram ljude. Recimo, kad vidim da neka devojka, najčešće Miloševa obožavateljka, ispod 50 mojih fotografija napiše nešto ružno, ja je jednostavno blokiram. Čini mi se da tako sačuvam njenu energiju i životnu snagu - rekla je Tarasova.

Sa druge strane, Miloš ističe da nikada ne bi mogao da bude sa dosadnom devojkom.

- Meni je dosadno da budem s nekim ko samo sedi kod kuće, ide na pedikir, manikir i visi na Instagramu. Devojka mora da bude obrazovana, da se interesuje da svaki dan nešto novo nauči, da se razvija. Pravog muškarca čini spremnost da preuzme odgovornost, da radi na sebi i bude tu da zaštiti - rekao je Biković.

Bonus video: Pogledajte intervju sa Milošem Bikovićem:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA