Milena Dravić se posle duže pauze konačno vraća na male ekrane

Milena se vratila na snimanja serije koju je 2016. godine napustila zbog zdravstvenih problema

  • 5
Milena Dravić monografija Foto: A. Nalbantjan

Gumica Milena Dravić vratila se na snimanje serije "Komšije", koju je zbog narušenog zdravstenog stanja bila prinuđena da napusti u oktobru 2016. godine.

Međutim, Milena se sada konačno prodružila ekipi serije reditelja Milana Karadžića, a prvi dan kada ćemo je gledati jeste 26. februar, na RTS-u.

Milena Dravić otkrila šta je pomislila kada je prvi put ugledala Nebojšu Glogovca

Milena, podsetimo, u seriji igra Branislavu Drakulić, majku glavnog junaka Ivana Zdavkovića kojeg tumači Nebojša Ilić.

- Tačno je. Milena nam se pridružila. Snimanja su svakodnevna. Upravo i sada snimamo. Radi se punom parom. Biće vrlo zanimljivo u novoj sezoni. Pripremili smo dosta iznenađenja, ali ne bih ništa zasad otkrivao. Biće dosta novih likova koji će obeležiti ovu sezonu. Biće još uzbuđenja, a radi se svakog dana. Ono što je zanimljivo jeste da će dosta scena biti rađeno u školi, gde ćemo pratiti Siminu (Miloš Samolov) decu i same tinejdžerske probleme - rekao je Milan Karadžić, a serija će se emitovati četiri puta nedeljno.

Podsetimo, Milena je bila prinuđena da napusti snimanje pošto se u oktobru 2016. podvrgla detaljnim ispitivanjima, usled lošeg zdravstenog stanja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Milena je krajem 2017. rekla kako su joj doktori rekli da će vreme pokazati da li će opet moći da igra u pozorištu. Ona je tada dodala da je čeka uloga Mod u predstavi "Harold i Mod", u režiji Milana Karadžića, u Beogradskom dramskom pozorištu.

- Jako mi je žao zbog te predstave. Oni su me čekali jedan period, pa drugi period... Mislim da je meni zasad to nemoguće da igram jer to je zaista teška uloga, zahtevna. To je jedan tempo od dva sata. Morala bih da budem u fantastičnoj kondiciji. Ako budem išta radila više, moraću da krenem s nekim lakšim stvarima, bilo da je to film ili televizija, ali mora da bude snimanje. Onda će se pokazati da li bih mogla ponovo da se vratim pozorištu. Obožavam pozorište i strašno bih volela da se vratim - rekla je tada Dravićeva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kestino

    14. februar 2018 | 10:13

    Kraljiceee ziva bila

  • Ђура

    14. februar 2018 | 13:04

    Велика подршка за ову велику глумицу.Само напред.

  • Natasa

    14. februar 2018 | 12:20

    Neka ste Vi zivi i zdravi. Odmaraj te se. To ste zasluzili. Uloga je bilo na pretek. Veliki pozdrav Mileni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA