≫ 

Druge mame doje svoje bebe, a ja ne znam šta je sa tobom... Žena Marka Bulata se na ćerkin 1. rođendan prisetila najveće životne drame

Marija i Marko Bulat mesecima su prolazili kroz agoniju, pošto je njihova ćerka Dorotea prevremeno rođena

  • 2
Foto: Instagram/marija_bulat

Na današnji dan pre godinu dana Marija i Marko Bulat postali su roditelji ćerke Dorotee.

Međutim, malena je prevremeno rođena, pa su se lekari borili za njen život, a Marko sve do kraja agonije nije želeo ništa da govori na tu temu.

Međutim, Dorotea je uspela da se izbori, pa danas slavi 1. rođendan, a njena majka emotivnim snimkom i porukom prisetila se najlepšeg ali i najtežeg perioda u životu.

Bio sam srećan što su nas bombardovali! Stradamo, i treba da stradamo! Izjava Marka Bulata izazvala haos na internetu! (VIDEO)

- Čudo moje, pre godinu dana si požurila da upoznaš ovaj svet skoro tri meseca ranije... Hitno, kritično, "ne znamo šta da vam kažemo"... Druge mame doje svoje bebe, a ja ne znam šta je sa tobom... Prvi naš susret, čekanje 12 sati samo da te vidim. Sepsa, "budite srećni ako preživi noć"... Ali jesi... i danas si baš onakva kakvom sam te oduvek zamišljala. Ti si moje čudo, moj borac, moja vera u Boga... Dokaz da čuda postoje i hvala ti što si se izborila za svoj, a i moj život... - napisala je Marija.

Foto: Instagram/marija_bulat

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    17. februar 2018 | 14:54

    Dete nek je zivo i zdravo a nekad roditelji daju imena deci bez razmisljanja kako ce to zvucati npr.Dorotea Bulat

  • Opet ja

    17. februar 2018 | 15:24

    Neka je ona rame izbacila ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA