Kosovo "LJUBI" Albaniju: Albanska pevačica na skandalozan način čestitala godišnjicu samoproglašene nezavisnosti Kosova! (FOTO)

- Ponosna sam što sam Albanka, volim vas - poručila je Dua LIpa

  • 28

Mlada pevačica albanskog porekla Dua Lipa (22), čiji su roditelji sa Kosova, objavila je na svom Instagram profilu skandaloznu fotografiju kojom je čestitala 10. godišnjicu samoproglašene i nelegalne nezavisnosti Kosova.

Rita Ora pevala na proslavi samoproglašene nezavisnosti Kosova, pa odmah posle nastupa odletela iz Prištine! (VIDEO) (FOTO)

Lipa, koja je rođena u Londonu, uz kontraverznu sliku je napisala:

- Kosovo, srećan ti 10. rođendan. Nadam se da ćemo još mnogo godišnjica provesti zajedno. Želim vam najlepše dane tokom ove divne proslave. Ponosna sam što sam Albanka, volim vas.

Foto: Instagram/dualipa

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    18. februar 2018 | 23:13

    Jel neko iz Crne Gore bio na proslavi? Nijedan srbin u Crnoj Gori ne sme da izjavi javno na tv da je srbin ili srbin iz Crne Gore. Ovde se crnogorac NATO- vac prijavi podnese zahtev za državljanstvo lažno se izjasni da je srbin i dobije državljanstvo pasoš i ličnu kartu da ne bi plaćao porez kao stranac, i da bi mu dete studiralo na budzet i konkurisalo za dom i slične benefite koje plaćaju poreski obveznici Srbije. Kada se vrate ili odu na odmor kući u Crnu Goru pljuju po Srbiji iz sve snage. Srbin iz Srbije kada upiše fakultet u Crnoj Gori plaća školarinu i dom kao STRANAC. Dokle više lažnog humanitarizma na teret poreskih obveznika Srbije.

  • C.S

    18. februar 2018 | 22:36

    Jesi na opankama donela zemlju iz albanije na Kosovo

  • Ljubica

    18. februar 2018 | 22:11

    Gospogjica na kosovu nije albanka nego siptarka.albanci su u albaniji.oni ne vole da ih zovu siptari,jer to peme koljaca koje cak i turci su ih angazovali za klanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA