Džiboni pozdravlja fanove u Novom Sadu (FOTO)(VIDEO)

Autor velikih hitova kakvi su "Libar", "Mirakul", "Činim pravu stvar" ili "Oprosti", prvi put se susreo sa novosadskom publikom upravo u velikom Spens-u 2011. godine, na koncertu koji je "bio zaista nešto posebno"

  • 2

Džiboni (Gibonni) je obradovao nedavno fanove novim spotom "Nisi više moja bol", a sada je pozdravio video porukom sve koji će doći na njegov koncert 8. marta (20:30) u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu

- Eto nas ljudi moji 8. marta u Novom Sadu, na Dan žena. Evo, sedam godina je prošlo od kako smo zadnji put svirali u Novom Sadu. Nešto smo u međuvremenu i naučili. Dođite to pogledati - poručuje s osmehom Džiboni u video poruci iz Splita.

Autor velikih hitova kakvi su "Libar", "Mirakul", "Činim pravu stvar" ili "Oprosti", prvi put se susreo sa novosadskom publikom upravo u velikom Spens-u 2011. godine, na koncertu koji je "bio zaista nešto posebno", a neke tada odsvirane pesme su našle mesta na albumu "Gibonni Live" iz 2013. godine.

Foto: Dunja Dopsaj

Od tada, Džiboni je objavio studijski album "Familija" (2016), snimljen sa Oliverom Dragojevićem, sa koga su postale veliki hitovi Džibonijeve pesme "Onako, od oka", "Udica" i "Nisi više moja bol".  Spot za "Nisi više moja bol", koji je režirao Filip Filković Philatz, dočarava emotivno iskustvo smešteno u nedefinisani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožimaju osećanja ljubavi i tuge, kao i strah od samoće i majčinstva. U spotu se pojavljuje mlada i perspektivna glumica Iva Jerković.

Ulaznice za koncert Džibonija 8. marta u Spens-u koštaju 1.500, 1.700, 1.900, 2.100, 2.200 i 2.500 preko mreže Gigstix.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA