Gitarinet GROOVE System donose furiozan fanki u Rob Roy 1884!

Pomislili ste da ste već sve varijante i stilove klupskih svirki po Beogradu već overili, da je sve "već viđeno"

  • 0

O, kako grdno ste se prevarili! Gitarinet GROOVE System je tu da vam sva ta predubeđenja baci u vodu, i da vam pokaže da može JOŠ bolje, JOŠ originalnije.

U to će vas uveriti koliko već u petak 23. februara u Rob Roy-u 1884 (Savski trg 2), zvanično prvom Jack Daniels's baru – u Srbiji i regionu. To podrazumeva takav izbor pića da zadovolji i one najprobirljivije ljubitelje dobre kapljice, a specijalna Jack Daniel's kuhinja nudi preko 30 jela!

Gitarinet GROOVE System donose nestvarnu energiju koja, budite uvereni, raznosi centar za ravnotežu kad svirka krene!

Glavni pevač, ujedno i gitarista ubitačnog kvarteta je Mirko. Zovu ga – ubica na akustari! Čovek je – flamenco svirač. Koristi, pritom, "looper" na kome snima gitarske deonice, i "beat boxing". Od njega ćete čuti sve, samo ne uobičajen zvuk gitare.

Foto: Rob Roy/Beograd Noću

Klarinetista je završio jednu od najprestižnijih škola za klasičnu muziku na svetu, u Klivlendu. Svirao je nekoliko koncerata u orkestru koji je pratio - Pavarotija! Ono čime se odnedavno ponosi je nagrada Laureata Srbije za najtalentovanijeg mladog umetnika u zemlji! Perkusionista Relja Svilar je, inače, producent i inženjer zvuka. Nastupao je sa poznatim imenima kao što su Rambo Amadeus, Balkanika, uz saradnju sa brojnim beogradskim džez muzičarima.

Široj publici je najpoznatiji basista Zmo. Dovoljno je pomenuti – Negative. Onda - SevdahBaby, STRIP, X-Centar, 357… Na sceni je već 18 godina. Upravo njegov bas vas tera da đuskate bez prestanka. Gitarinet GROOVE System se odnedavno može podičiti laskavim priznanjem pobednika serijala "Najbolji orkestri Srbije" na RTS-u, ujedno i titulom – najboljeg klupskog benda u Srbiji!

Foto: Telegraf

Kad vas osvoje zanosni funky raga swing ritmovi koje Gitarinet GROOVE System donosi već čitavu deceniju, shvatićete se zašto su baš oni toliko veliko osveženje za, kako mnogi kažu, uspavanu klupsku scenu.

Zato u petak svratite u Rob Roy-u 1884. Rezervacije su obavezne. Kontakt telefon: 066 66 55 775.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA