Pokrenuta istraga protiv Cetinskog: Pešak kojeg je Toni pregazio je pijan ležao na ulici, a pevač je vozio neprilagođenom brzinom!

Tužilaštvo iz Pule navodi da je Cetinski iz nehata, vozeći neprilagođenom brzinom, u Rovinju usmrtio Ibrahima Kevljanina

  • 4
Tony Toni Cetinski Foto: ATA Images

Kako navodi "Jutarnji list", pulsko državno tužilaštvo je donelo rešenje o sprovođenju istrage protiv Tonija Cetinskog, zbog osnovane sumnje da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je 3. novembra prošle godine u Rovinju smrtno nastradao Ibrahim Kevljanin (62)

Nisam imao snage da odem na sahranu, ne znam kako ću ponovo da pevam! Toni Cetinski skrhan nakon što je pregazio čoveka

Tužilaštvo sumnjiči Cetinskog da je iz nehata neprilagođenom brzinom usmrtio pešaka, i u slučaju da bude proglašen krivim, pevač bi mogao da dobije kaznu od šest meseci do osam godina zatvora.

Takođe, u nalazu tužilaštva se navodi da je Cetinski 3. novembra 2017. naleteo svojim "mercedesom" na Kevljanina koji je leđao na kolovozu, i koji je bio narušenog zdravlja zbog srčane bolesti, ali i pod uticajem alkohola. Pevač je donjim delom svog automobila zakačio pešaka i on je stradao na licu mesta.

Foto: ATA Images

Tužilaštvo smatra da Cetinski nije, dolaskom do nepregledne oštre krivine ulevo, prilagodio brzinu svog vozila stanju puta i preglednosti, "svestan da vožnjom može ugroziti sigurnost drugih učesnika saobraćaja, olako smtrajući da do štetnih posledica neće doći".

(Telegraf.rs/izvor: Jutarnji list)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    22. februar 2018 | 21:18

    Nista od tuzbe. Malo pocastit sudiju i pojeo vuk magarca.

  • 🐰Zec🐰

    22. februar 2018 | 22:06

    Na svaku zapreku na putu vozač je dužan zausttavit vozilo ukoliko ne može bezbedno da je zaobiđe,tako piše u zakonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA