≫ 

Prislonio mi je pištolj na čelo i pretio! Ljupka Stević napadnuta na ulici, evo šta kaže o incidentu!

- Jedan običan dan mi se završio kobno - kaže za Telegraf pevačica koja je danas napadnuta u Beogradu, zbog čega je zadobila telesne povrede

  • 11
Ljupka Stević Foto: A. Nalbantjan

Informaciju da je pevačicu Ljupku Stević danas u Beogradu napao nepoznati mladić, koji joj je stavio ruku preko usta i oborio je na pod uz pretnju pištoljem, Ljupka je potvrdila za Telegraf, i dodala da i dalje ne može da veruje šta joj se desilo.

Toj ženi treba stručna pomoć! Ljupka Stević oplela po Jeleni Golubović nakon što ju je u Zadruzi najstrašnije vređala! (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, sve se odigralo kada se pevačica vraćala iz teretane i primetila da je prati muška osoba, a već nakon nekoliko sekundi završila je na podu i to tako što joj je pištolj bio prislonjen na čelo. Muškarac joj je zapretio da ne sme ništa da kaže o incidentu, a Ljupka je zadobila telesne povrede i ukazana joj je lekarska pomoć.

Stevićeva kaže da je ovo već treći napad na nju u poslednjih nekoliko godina.

Foto: Telegraf

- Pod velikim sam stresom i ne mogu da verujem da na ulici nismo bezbedni. Niko nije bezbedan i to ljudi treba da znaju! Jedan običan dan mi se završio kobno. Da li sam bila slučajni prolaznik ili je ciljano neko išao na mene, to još uvek ne znam i ostaviću policiji da reši to. Ovo je već treći napad na mene. Pre dve i po godine su mi dva puta obili stan i od toga se nisam oporavila, a sada me je zadesilo na ulici. Kako čovek da se oseća sigurno, kada su svuda oko nas psihički poremećene osobe? - kaže Ljupka za Telegraf.

Foto: Telegraf

(A.N.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    24. februar 2018 | 21:01

    Pa bice toga jos vise ,mnogo se frljate lovom i luksuzom a ovo je jedna siromasna zemlja .Ja to ne odobravam ali razmislite malo o ponasanju !!!

  • DARKO 100%

    24. februar 2018 | 20:53

    Koji je motiv tog lika ,da je obori na asfalt i uperi pistolj i da kaze da to neprica nikomei kraj drame,nerazumem ,Ljupka je ko svoje ime ,veliki pozdrav za nju!

  • saj

    24. februar 2018 | 20:53

    bice toga sve vise...samo se vi ofirate luksuzom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA