Godinama je spavao po hotelima, sada je dobio stan od države, ali Hasan Dudić je iz jednog razloga baš besan!

- Stan koji je meni pripao iznosi 32 kvadratna metra i najmanji je od svih koji su bili u grupi umetnika - rekao je Hasan

  • 16
Foto: Tv Hepi

Pevač Hasan Dudić našao se na konačnoj listi Beograda za davanje 133 stana u neprofitabilni zakup na neodređeno vreme. Reč je stanu čije mesečno rentiranje po metru kvadratnom iznosi 266, 28 dinara.

Seksi Mirka podigla suknju, izbacila noge i u nekoliko poza preznojila sve u studiju! (FOTO)

Hasan, iako je dobio stan, kaže da nije zadovoljan ishodom konkursa.

- Sve od imovine sam poklonio familiji. Obezbedio sam sve druge, a ja sam godinama živeo po hotelima. Dugo sam bio u procesu za neprofitni zakup stana, a sada kada sam završio četvrti na spisku, mogu da kažem da nisam zadovoljan. Pre mene se nalazi neka nepoznata devojka od trideset godinam za koju niko ne zna čime se bavi. Da sam bar bio drugi, pa i da razumem, ali četvrto mesto je zaista nerealno. Jedan čovek je dobio tri stana na različitim konkursima, ali je zbog moje intervencije ostao praznih ruku. Doneo sam pet kilograma priznanja koja se odnose na moj umetnički i sportski rad, ali im opet nije dovoljno - rekao je pevač i dodao:

Stan koji je meni pripao iznosi 32 kvadratna metra i najmanji je od svih koji su bili u grupi umetnika. Na kraju sam ga birao, pa mogu da kažem da sam dobio stan koji niko nije hteo. Za njega ću morati da izdvajam svakog meseca od 180 do 200 evra, koliko iznosi moja cela penzija.

Dudić jedva čeka da ugosti svoju bivšu suprugu pevačicu Zlatu Petrović.

Foto: Telegraf

- Najsrećniji sam kada sam sa mojom Zlatom. U odličnim smo odnosima i ona se stanu obradovala više nego bilo ko. Biće mi zadovoljstvo da je ugostim i radujem se tome. Da je sreće, primio bih je u državnom stanu jer sam za ovu zemlju život dao. Ovako ipak moram da plaćam kiriju iako sam se čitavog života, pored muzike i sporta, bavio humanitarnim radom - zaključio je Hasan.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bu

    1. mart 2018 | 03:35

    Ako me nesto izludjuje to su ovi grdni pevaci koji su obrnuli milione kroz ruke,dinar drzavi na ime poreza dali nisu a kad sve prokockaju cvile i psuju drzavu sto im nije obezbedila penzije/stanove u starosti! Alo bre,ko vas sisa sto niste u mladosti razmisljali da cete gde cete da docekate starost! Ima ljudi koji su mnogoo vise ucinili za ovu zemlju nego li pevali po kafanama i trpali pare u svoje dzepove,pa ne dobise cvonjka.

  • Zis

    28. februar 2018 | 15:48

    Ti bre ko Saban Bajramovic sve ste popili i prokockali a sad cekas da ti drzava da stan .Da se ja pitam nebi dobio nista !!!

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    28. februar 2018 | 15:41

    Dudic kaze poklonio sve familiji,lepo al nije lepo sto ocekuje od drugih za sebe,gde su ti godine prosle znajuci da se dobro zaradjivalo,stavi prst na celo pre nego li pocnes ,,plakati,,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA