Milica Pavlović blistala na dodeli "Oskara popularnosti" u Banjaluci (FOTO)

Milica je osvojila dve nagrade, publike i organizatora, a njen album "Boginja" je proglašen za najbolji u prethodnoj godini

  • 3

U utorak veče je u Banjaluci održana je dodela "Oskara popularnosti" na kojoj je učestvovalo više od dvadeset velikih regionalnih imena, a najveću pažnju je privukla Milica Pavlović koja se na sceni pojavila poslednja, malo pre ponoći, i primila dva priznanja, publike i organizatora.

MISLILI STE DA PEVA SAMO NARODNJAKE I ZABAVNJAKE? Milica Pavlović pustila glas i otpevala čuveni rokerski hit, a onda je dobila NEVIĐENU pohvalu u studiju! (VIDEO)

Atraktivna Leskovčanka je potvrdila status najpopularnije pevačice mlađe generacije u regionu, ali je ujedno i njen drugi studijski album "Boginja" proglašen za najbolji u prošloj godini.

Milica se u gromoglasni pljesak i vrisak publike pojavila na bini, a publika je horski sa njom otpevala tri velika hita "Ljubi, ljubi", "Mogla sam" i "Operisan od ljubavi".

Foto: ATA Images

Posle nastupa Pavlovićeva je rekla da je oduševljena prijemom publike u Bosni, kao i da je veoma zahvalna publici na tako velikoj podršci koju joj pružaju od samog početka karijere.

- Veoma sam ponosna i zadovoljna što karijeru gradim stepenik po stepenik i što sam postavila čvrste planove za sve ciljeve koje imamo moj tim i ja. Od samog početka publika mi je naklonjena i ponosna sam na sve dosadašnje nagrade, od otkrića godine, preko nagrada za pesmu godine, spot godine, nastup godine, pevačicu godine, ali za sada mi je svakako najdraža nagrada za album godine. Ovo je treća nagrada za moj drugi studijski album "Boginja", uložili smo ogroman trud i rad u sve pesme, ali priznajem da me je ovoliki uspeh pomalo zatekao.

Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA