Pretučen najbolji drug Cecine ćerke

- Petorica muškaraca su upala u moj salon, udarali su me i šutirali pred svim zaposlenima, pred mušterijama, i naočigled svih kamera - kaže frizer Stevan Radivojević za Telegraf

  • 3
Foto: Instagram/stevanrules

Poznati beogradski frizer Stevan Radivojević pretučen je danas u Beogradu kada su petorica muškaraca upala u njegov salon i napala ga.

Stevan, koji je inače najbolji drug Anastasije Ražnatović, kaže za Telegraf da je u šoku, kao i da je ovo već drugi napad na njega.

- U 14.15 časova petorica muškaraca su upala u moj salon, udarali su me i šutirali pred svim zaposlenima, pred mušterijama, i naočigled svih kamera. Ja ne znam šta sam uradio da mi se ovo desi, ali znam da ću ovaj put ovo izgurati do kraja. Lice mi je otečeno od šamara, imam bolove u stomaku... Ja sam običan frizer, iako sam poznat frizer. Ne mogu da verujem da ću morati u ovoj zemlji ponovo da idem sa obezbeđenjem pošto sam posle prošlog incidenta angažovao obezbeđenje - rekao je u Radivojević i dodao:

- U tom trenutku mi je pomogla moja drugarica Tamara Drašković, kada su je prepoznali, prestali su. Ja znam ko stoji iza toga, ali mi je inspektor rekao da ništa ne pominjem. Oni će sigurno biti uhapšeni, možda već do kraja noći. Nisam otišao ni na pregled jer sam dva sata kasnije imao let za Cirih, gde sam morao da odem i gde se i sada nalazim.

Foto: Instagram/stevanrules

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    1. mart 2018 | 00:23

    Nije mi dobro kad citam ovakve vesti? Da li je ovo evropska Srbija?

  • BadBoy4Life

    2. mart 2018 | 18:43

    Sa takvim patikama dobro si i prosao....

  • Marija

    1. mart 2018 | 15:25

    Strasnooo !!! Sta god da je pozadina incidenta , niko nema pravo da nad bilo kim vrsi nasilje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA