"Lapsus bend" napravio spektakl pred 3.000 ljudi u Sarajevu (FOTO)

- Prvi koncert u karijeri je velika odgovornost i ne postoje reči kojima bi opisali svoju sreću i zahvalnost onima koji su uprkos svemu bili tu da nas podrže - rekli su članovi ovog sastava

  • 0

Prvi solistički koncert "Lapsus benda" u sarajevskom „Domu mladih“ ostaće upamćen kao tročasovni muzički spektakl ali i upisan zlatnim slovima u istoriju ove kultne dvorane sa rekordnih 3000 posetilaca!

Uprkos blokiranim putevima i sibirskoj hladnoći koja je vladala u sredu uveče u prestonici Bosne i Hercegovine, hala je bila mala da primi sve one koji su želeli da čuju članove najveće regionalne muzičke senzacije, pa su se redovi protezali i po sto metara, a na ulazak se čekalo i do pola sata.

Foto: Promo

Onima koji su imali sreće da na vreme nabave ulaznicu, jer je koncert unapred bio rasprodan, strpljenje se isplatilo pa su tako mogli da uživaju u najvećim hitovima "Lapsusovaca" ali i u njihovom izvođenju odabranih pesama drugih kolega, po čemu su na početku karijere i postali poznati.

Foto: Promo

- Prvi koncert u karijeri je velika odgovornost i ne postoje reči kojima bi opisali svoju sreću i zahvalnost onima koji su uprkos

svemu bili tu da nas podrže. Obećavamo da je ovo samo početak i da ćemo ubuduće nastaviti da publici poklanjamo samo najbolje pesme, a trudićemo se i da se češće viđamo na ovakvim koncertima – rekli su članovi ovog sastava koji su na manifsetaciji "Oskar popularnosti" u Banja Luci dobili titulu najpopularniji bend na Balkanu.

Pogledajte još slika:

Foto: Promo

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA