Praznik za oči i uši: ЏAZZERICA i ove nedelje u Rob Roy-u

Gledaćemo najbolje jazz koncerte a Jazzysad je za sve nas izabrao i fantastičan film The Legend of 1900, koji ćemo zajedno odgledati

  • 0
Foto: Promo

"Jazzerica" je praznik jazz-a, a nedelja pravi dan za dubinsko pranje ušiju i mentalnu higijenu. Opuštanje, druženje i dobra svirka i ove nedelje u Rob Roy-u.

JAZZ BRUNCH 12-16H: Dok budete uživali u Jazz Brunch-u koji će vam ponuditi veliki izbor fantastičnih jela iz Jack Daniels kuhinje, muziku za vas će puštati DJ Jazzysad. Cena bruncha je 990rsd i podrazumeva švedski sto!

JAZZ MATINE 16-19H: Gledaćemo najbolje jazz koncerte a Jazzysad je za sve nas izabrao i fantastičan film The Legend of 1900, koji ćemo zajedno odgledati.

HOT CLUB of BELGRADE 19-23H: GIPSY JAZZ ovog jedinstvenog sastava na našim prostorima čine kompozicije Djanga Reinhardta I Stephana Grapelija kao i jazz standarda i obrada everygreen melodija i starogradskih pesama sa prostora Vojvodine, narodnih pesama Srbije, Bosne I Makedonije. Praznik za uši i oči.

Rob Roy te čeka! REZERVACIJE SU OBAVEZNE ️066 6655775.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA