≫ 

Marija Šerifović potpuno gola u zagrljaju sa istetoviranim muškarcem! (VIDEO)

Pevačica se po prvi put pojavljuje u ovakvom izdanju

  • 10
Foto: Marko Jovanović

Marija Šerifović u velikom autobiografkom ostvarenju "Ispovest" priznala je da je deo LGBT populacije. Od tada pa do danas Marija nije uhvaćena ni sa jednom svojom partnerkom, ali niko se nije nadao ni da će biti usnimljena sa muškarcem, i to potpuno naga!

Kao u seksu, prijatelju... Opustiš je, pa je malo čačkaš... Zbog Karleušinog perverznog govora Marija vrištala od smeha, Lukas zanemeo! (VIDEO)

Naime, Marija je izbacila kratak snimak kao najavu nove pesme "Nije ljubav to", koja će premijerno biti prikazana 9. marta.

Marija je nekoliko sekundi videa koji ćete videti zagrljena sa muškarcem, u vodi, pa nema sumnje da će ovo biti njen najatraktiniji spot do sada, te da je onaj čija je to ideja dobro znao kako da privuče pažnju.

- Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano - poručuje Marija pred premijeru novog spota, uz obećanje da će njena publika i ovu pesmu voleti, baš kao što je zavolela hit "11".

 
A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin bokelj

    2. mart 2018 | 16:06

    Ja to nebi gledao!

  • Jasmina KG

    2. mart 2018 | 19:54

    Njena životna opredeljenja su samo njena i ne ostavljam prostora nikome da je zbog toga pljuje. O vokalu kao što je njen većina može samo da sanja, tako da samo neostvareni ljudi mogu da je mrze. Ili se mižda ti "ostvareni" dive sveštenicima i veroučiteljima.

  • mostar

    2. mart 2018 | 14:11

    Bravo Marooo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA