Bila je uhapšena, pobegla sa dečkom, a onda se predozirala: Ispovest Aleksandre iz Parova zapanjila ukućane

Aleksandra Vasiljević je odgovarala na pitanja, a poligraf je svaki njen odgovor prepoznao kao istinit

  • 2

Učesnica "Parova", fitnes instruktorka Aleksandra Vasiljević je na poligrafu otkrila šokantne detalje iz svoje prošlosti. Aleksandra je priznala da je bila u zatvoru, kao i to da je zbog konzumiranje previše diuretika pala u nesvest.

Ništa nisu uradili za glumce, u politiku su ušli da sebe stave na pijadestal! Danica Maksimović oštro o kolegama (VIDEO)

- Da li si je istina da si koristila nedozvoljena sredstva u vašem sportu? - pitanje je koje joj je postavljeno na poligrafu.

- Da, to je velika istina koje se ne stidim, već se ponosim! - izjavila je Aleksandra, uprkos tome što takvi postupci uvek naiđu na osudu javnosti.

Na pitanje da li je istina da joj je život bio ugrožen, rekla je da je reč o dezinformaciji.

- Ne, nije istina, nikad mi život nije bio ugrožen. Kad su mi postavili pitanje nisam pomislila na onaj događaj kad sam pala u nesvest zato što sam popila previše diuretika. Tada su me polivali vodom, popila sam so i vodu i vratila se na binu najnormalnije - rekla je Aleksandra, a onda je priznala da je bila uhapšena:

Printskrin: TV Happy

- Da, uhapsili su me, bežala sam od policije i bila sam celu noć u pritvoru. Bila sam uhapšena zbog nepoštovanje saobraćajnih propisa.

Aleksandra je iskreno odgovorila i da je iz Šapca pobegla za Beograd zbog ljubavi.

- Upoznala sam dečka preko društvenih mreža, te sam na prvom sastanku bila pomalo uplašena za svoju bezbednost. On je kao pojava delovao veoma moćno. Bio je viši od mene i imao prelepe zube. Već posle prvog poljupca bila sam zaljubljenija nego ikada. Nema veze što nije bio moj tip muškarca, ali je imao neku harizmu - izjavila je Aleksandra, a potom ispričala da je posle samo sedam dana pobegla u Beograd kako bi živela sa dečkom.

No, ono što je prilično šokantno jeste to što je a izvesnim momkom u vezi bila svega esec dana, a kaže da se osećala kao da su bili u braku.

- On je lep deo mog života - zaključila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    6. mart 2018 | 12:58

    Она је поносна?. На чега? То је најнормалније?. Јел' зна та жена шта је нормално Лупа као отворен прозор

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA