To je trenutak kada je čovek spreman na sve, samo da ostane živ: Čuveni Giga Moravac progovorio o teškoj bolesti

- Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti - rekao je Marko Nikolić

  • 8

Veliki broj glumaca u protekle dve godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a neki su svoju najveću bitku i izgubili. O svojoj bolesti sa kojom se borio progovorio je i glumac Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac iz legendarne serije "Bolji život".

Ništa nisu uradili za glumce, u politiku su ušli da sebe stave na pijadestal! Danica Maksimović oštro o kolegama (VIDEO)

- Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti. Kada sam pre tri godine saznao da imam teško oboljenje, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovek spreman da uradi sve samo da bude živ - izjavio je Nikolić.

Foto: ATA Images

Glumac je priznao i to da je vodio neuredan život, a onda je sve ispravio i promenio svoje loše navike.

- Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste godine. Počeo sam u gimnaziji sa vinjakom, kao student prešao sam na stomakliju, a posle na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje. Cigare mi se čak i gade, a što se alkohola tiče, jedino leti poželim pivo, ali ga ne uzmem - rekao je glumac za "Gloriju" i otkrio zbog čega se potpuno odrekao alkohola.

-  Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živeo bih 120 godina. Pošto tako ne umem, ne pijem uopšte - zaključio je Nikolić.

Printskrin: Youtube/Zajasimi Nakitu

Podsetimo, Marko Nikolić nosio se sa opakom bolešću koju je krajem prošle godine uspeo da pobedi uz pomoć jake volje, porodice, stručnih lekara i prijatelja.

Tri godine se borio sa rakom, a ono što je domaću javnost posebno pogodilo bilo je njegovo priznanje da je na teška lečenja i hemioterapije išao gradskim autobusom. Više o tome pročitajte OVDE.

Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SasaCZV

    6. mart 2018 | 17:04

    Bori se,legendo! Izdzi! I opet moram da naglasim da je ogromna bruka drzave sto ne obezbedi lagodnu starost nasim legendama, nego moraju pod stare dane da se blamiraju i ulaze u rijalitije.

  • Zoran Veteran

    6. mart 2018 | 18:31

    Ovo je pravi glumcina, sramota je sto nemaju bolji život u starosti, žive na rubu egzistencije..

  • Boki

    6. mart 2018 | 17:48

    Sramota da ovakva legenda od glumca ima crkavicu od penzije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA