≫ 

Moraš da nađeš nekoga sa kim ćeš da imaš dete: O razgovoru Jovane i Jelene u emisiji uživo bruji internet (VIDEO)

Jovana je Jeleni dala savet vezano za privatni i ljubavni život

  • 10

Jelena Rozga juče, 8. marta gostovala je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a svi su, baš kao i prošle godine, komentarisali prisnost pevačice i Srđana koji su ponovo flertovali u emisiji uživoSvakako, na vrlo simpatičan način koji se svima dopao i koji je sve nasmejao.

No, ono o čemu se sada priča jeste polemika između Jelene i Jovane, a na temu veza i majčinstva. Sve je počelo Srđanovim komentarom kako je Jovana primer da se sve može stići i postići.

- Pa ja to i želim... Ali, nikako - rekla je Rozga.

- Moraš da nađeš nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne desi ljubav do nekih godina onda moraš da budeš malo pragmatična. Da nađeš nekog... Kažeš: "Okej, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam sa njim dete" - rekla je Jovana.

- Dete... Teške su mi ovo teme. Rano mi je, znaš (smeh) - pokušala je Jelena da skrene sa teme.

Printskrin: TV Prva

- Znaš koliko je prošlo... Jedno, sigurno, dve- tri godine kada si bila kod nas u programu i kako si rekla: "E, sad bih volela da imam jednu malu curicu" - rekla je Jovana.

- Istina... Govorim ja to već godinama, ali nikako da se desi. Ali, nadam se da hoće ove godine. Ja to želim više od svega - rekla je Jelena.

Ovu scenu pogledajte od 8:10 minuta:

Prelepa Rozga:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    9. mart 2018 | 15:12

    Ovo je jezivo. Jovana trpa nos gde joj nije mesto. To je njena intima. Sta ako ne moze da ima dete sta ako ne zeli? Ima prava! Jako neprijatna situacija i neprofesionalizam od strane “voditeljke”.

  • Daca

    9. mart 2018 | 16:27

    Koliko je jadna Jovana,nemam reci.Stvarno ono minus nula.

  • Urs Zimmermann

    9. mart 2018 | 14:58

    Ona zna to iz iskustva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA