On ima keca u rukavu: Sjajni Ognjen hrabro ide ka superfinalu Pinkovih zvezdica! (VIDEO)

Večeras će gledaoci u trećoj emisiji petog kruga vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice" videti još jedan nastup petnaestogodišnjeg Ognjena Repanovića iz Paraćina

  • 1

Ognjen  Rapanović je pokazao da nije od onih koji lako odustaju, s obzirom na to da se dve godine nakon prvog pojavljivanja u ovom dečijem muzičkom takmičenju ponovo prijavio za "Pinkove zvezdice".

CEO STUDIO NA NOGAMA: Mali Ljuba napravio ludu žurku u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

- Kada sam prvi put učestvovao, stigao sam do četvrtog kruga, i to je bio veliki uspeh, a ovo sada je još veći. Veoma mi je drago što sam došao do petog kruga i nadam se da ćemo se još družiti - rekao je na samom početku Repanović.

On će večeras otpevati dve pesme, "Sve još miriše na nju" grupe "Parni valjak" i veliki hit američke rok grupe "Imagine Dragons", "Radioactive".

- Uglavnom biram pesme koje ja slušam i volim, ali gledam da to bude nešto što će se dopasti žiriju i publici, gledaocima - kaže ovaj talentovani dečak.

Ovaj petnaestogodišnjak je pokazao neverovatan napredak u odnosu na njegovo prethodno učešće, čemu su doprineli komentari koje je dobijao kako od žirija, tako i od okoline.

ŽIRI NA MUKAMA: Pinkove zvezdice svojim glasovima dižu studio na noge! (VIDEO)

- I dobri i loši komentari su me podstakli da budem još bolji. Ne samo komentari žirija, već i komentari onih iz moje okoline, porodice, prijatelja, ali i komentari na društvenim mrežama. Za mene je sve podstrek, samo učešće u "Pinkovim zvezdicama" je velika odgovornost, moram da radim na sebi - objašnjava Ognjen i dodaje:

- Svako ko je došao u "Pinkove zvezdice", očekuje i oseća da je sposoban da dođe do samog kraja u ovom takmičenju. Ja, kao i svi drugi, očekujem da budem u superfinalu.

Njegov, ali i nastupe još sedmoro takmičara, videćete u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45h samo na TV Pink!

Pogledajte najavu večerašnje emisije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doktor Dule

    10. mart 2018 | 04:08

    Ovaj decko ubija kako peva i igra.Pravi sou men.Sva cast samo tako nastavi!Super finale je zagarantovano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA