≫ 

Mene će od sada da sluša! Pejović i Prija gostovali zajedno u emisiji, progovorili o kumstvu i tome koliko zvanica će biti na svadbi

- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano - rekao je Aco

  • 1

Pevač Aco Pejović i Aleksandra Prijović gostovali su kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu, gde su otkrili detalje oko pripremanja svadbe Aleksandre i Filipa Živojinovića. Svadba će biti održana 21. juna u Beogradu i biće preko 500 zvanica od kojih će veliki broj gostiju biti iz sveta estrade.

Zbog ovoga su ga opljačkali! Lopovi iz sefa Saše Popovića odneli dokumenta od 50 nekretnina i još jednu važnu stvar!

Aleksandri će kum biti upravo Aco Pejović, dok je Filip za kuma izabrao popularnog košarkaša Miloša Teodosića. Pejović je sve iznenadio kada se pohvalio da iza sebe ima čak devet kumstava i da nijedno nije puklo, niti je poljuljano.

- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad ima mene da sluša, jer će se venčati pred Bogom i u crkvi! - rekao je Pejović.

Foto: ATA Images

- Rekao mi je da ću morati da ga slušam (smeh) - složila se Aleksandra, a onda je otkrila kako teku pripreme za venčanje:

- Zakazali smo prostor, bili smo i u crkvi, zakazali smo i tamo datum. Probala sam jednu-dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomaže moja mama, Filipova mama Zorica... Naravno, konsultovaću se i sa Brenom i sa kumom.

Foto: Marko Jovanović

- Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvatiti mikrofona i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva? Biće više od 500 gostiju - rekao je Pejović, a Aleksandra je kroz osmeh potvrdila njegove reči.

Pevačica je otkrila i to da traži novu pesmu, a da joj Filip maksimalno pomaže oko odabira i da mu potpuno veruje.

Aleksandra Prijović o bivšem, venčanju i bebi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e

    13. mart 2018 | 10:07

    Ne zavidim neka su zivi zdravi i srecni sto godina to je ono rodi me majko srecnog pa me baci na djubre.... nekom zivot majka nekom maceha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA