Morcheeba na Arsenalu 08, The Kills prvi put u Srbiji (FOTO) (VIDEO)

Morcheeba pevačice Skye Edwards i gitariste Ross-a Godfrey-a biće 23. juna hedlajner Arsenalovog Main Stage-u, gde će publici izvesti svoje brojne klasike, ali i stvari sa albuma "Blaze Away", koji bi trebalo da se pojavi 1. juna

  • 0

Trip hop pioniri Morcheeba i indie rockeri The Kills dolaze na Arsenal Fest 08, koji će biti održan 21, 22. i 23. juna u Kragujevcu!

Morcheeba pevačice Skye Edwards i gitariste Ross-a Godfrey-a biće 23. juna hedlajner Arsenalovog Main Stage-u, gde će publici izvesti svoje brojne klasike, ali i stvari sa albuma "Blaze Away", koji bi trebalo da se pojavi 1. juna.

Morcheeba je od osnivanja 1995. godine prodala preko deset miliona primeraka svojih devet albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su "Otherwise" "Enjoy the Ride", "Blindfold", "Blood Like Lemonade", "Over And Over", "Rome Wasn't Built In a Day"...

- Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još uvek nalazimo fanove u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku. Zapanjujuće! - kaže Edwards.

Foto: Rahi Rezvani

Harizmatična američka pevačica Alison Mosshart i britanski gitarista Jamie Hince, poznati pod imenom The Kills, prvi put dolaze u Srbiju za nastup 21. juna na Arsenalovom Main Stage-u. The Kills su snimili do sada pet albuma, zaključno sa sjajnim "Ash & Ice" (2016), pročuli su se hitovima kao što su "Doing It To Death", "Tape Song", "URA Fever" i "Cheap And Cheerfull", a nedavno su objavili novi singl "List of Demands".

- Želim da sviramo svugde gde nismo do sada... Turneje me zbližavaju s ljudima i zbog toga imam prijatelje širom sveta. Osećam se kao beskućnik, ali to nije loša stvar. Moj dom je svuda gde se smestim - kaže Alison.

Foto: Tomislav Jagar

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 košta 2.000 dinara još samo danas! Od 15. marta komplet je 2.500 dinara, a biće puštene i pojedinačne ulaznice koje će za svako veče posebno koštati 1.500 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Pored The Kills, 21. juna na Main Stage-u nastupaju i alternativni Editors i rege atrakcija Dub Inc, a na obližnjem Garden Stage-u provokativni riječki Let 3 i nekadašnji bubnjar legendarnih Ramones-a Marky Ramone. Za sada su za 22. jun na Main-u najavljeni škotski hitmejkeri Texas i Balkan džipsi pank metal Kultur Shock, a 23. juna pored Morcheebe na Mainu, tu su i sarajevske Letu štuke na Gardenu.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA