Milan Stanković otkrio ko je njegov favorit i za kog takmičara Pinkovih zvezdica će uraditi pesmu i spot!

- Imamo već nekoliko kompletnih zvezdica, tako da ja sada jedva čekam superfinale - izjavio je Milan Stanković, koji se posle jednogodišnje pauze vratio u žiri

  • 1

Večeras gledaoce na TV Pink očekuje poslednja emisija petog kruga popularnog dečjeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" i spektakularni nastupi najboljih talenata regiona.

Preslatka Mia se rasplakala nakon pevanja pesme Tošeta Proeskog, pa oduvala neprikosnovenim izvođenjem svetskog hita! (VIDEO)

Posle pauze od jedne sezone, Milan Stanković je ponovo u žiriju i veoma je zadovoljan ovogodišnjim takmičarima, posebno onima koji su došli do petog kruga.

- U ovom krugu smo već videli koreografije, ima tu četvoro-petoro dece koja su tek sad pokazala sav svoj talenat, kada su udružili taj smisao za scenski nastup sa neospornim talentom za pevanje. Imamo već nekoliko kompletnih zvezdica, tako da ja sada jedva čekam superfinale - rekao je Milan.

Foto: A. Nalbantjan

Iako, zajedno sa Gocom Tržan, važi za najstrožeg člana žirija, Milan smatra da njegovi kriterijumi zavise od nastupa takmičara.

- Da li ću podići kriterijume, zavisi od toga koliko su se takmičari spremili. Nekad se dogodi da pevaju pretežno balade, pa onda i ja budem u takvom raspoloženju. Više volim kada unesu dinamiku u nastupe i drago mi je što je takvih pesama bilo u ovom, petom krugu - kaže Stanković.

Na samom početku ove sezone Milan je rekao da će bez obzira na to ko bude pobedio, takmičaru koji mu se najviše dopadne snimiti pesmu.

- Od ove sezone očekujem da me neko iznenadi, da se nešto dogodi. Imamo dobrih pevača, imamo talenata, tako da očekujem mnogo od ove sezone. I ono što sam propustio u prve dve sezone, uradiću sada - ukoliko mi se neko dopadne, ukoliko se neki takmičar izdvoji, ja ću uraditi i pesmu i spot za tu Zvezdicu, bez obzira ko bude pobedio - rekao je tada pevač.

Printskrin: TV Pink

Sada, kada je takmičenje odmaklo do petog kruga, Stanković odgovara da li se pojavio takmičar koji ga je toliko oduševio da će dati sve od sebe da mu omogući da snimi pesmu.

- Ne želim da favorizujem, ali više je nego očigledno da je Teodora-Tara moja ljubimica i mislim da je pravi paket. Ona ima taj stil koji se meni dopada, poklapa nam se muzički ukus, ona je prava zvezda savremenog doba - rekao je za kraj Milan.

U novoj emisiji "Pinkovih zvezdica" koja je na programu večeras od 21:45 časova na TV Pink očekuju vas nastupi Ljiljane Plavišić, Valerije Voikove, Luke Davidovića, Sofije Stević, Lane Vučenović, Relje Ćetkovića, Emme Uvalić i Mije Mustafe.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    17. mart 2018 | 08:53

    Niko se ne moze takmiciti sa malim Ljubom. On je vanzemaljac sto se muzikalnosti tice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA