Saša Matić glumi u seriji Mime Karadžića

- Izuzetno ga cenim i poštujem kao umetnika, tako da će svi gledaoci imati priliku da ga vide u nastavku jedne od najgledanijih serija - rekao je Mima

  • 2
Sasa Matic, Mima Karadzic Foto: ATA Images

Glumac i producent Mima Karadžić priprema četvrtu sezonu popularne TV serije "Komšije", a pored standardne glumačke ekipe, u epizodnoj ulozi će se pojaviti i folk pevač Sašau Matić.

Tijana (27) se porodila pre pet meseci, članovi žirija su odlepili kada su je videli, nisu mogli da veruju da ima troje dece! (VIDEO)

Mima kaže da je hteo sebi da ispuni želju i da dovede Matića u seriju, jer obožava njegove pesme i smatra ga velikim umetnikom. Pevač je bez razmišljanja prihvatio ovu ponudu, a pogotovo kada je čuo da Karadžić voli pesme sa njegovog albuma, a da jednu vrlo rado zapeva.

Foto: ATA Images

- Saša je veliki profesionalac i to znaju svi koji su ikada sarađivali sa njim. Iako je već nekoliko puta imao slične ponude, sada nije mogao da odbije Mimu, jer ga ceni i poštuje kao glumca i čoveka koji iza sebe ima veliku karijeru. Njih dvojica su se našli, razgovarali o svemu, a tada mu je Karadžić priznao da pored velike želje da bude deo njegove serije, on obožava njegov poslednji album, posebno pesmu "Taksimetar" koja mu se najviše dopala - kaže izvor i dodaje:

Foto: Marko Jovanović

-  Matić je bio prijatno iznenađen kada mu je Mima priznao da bukvalno otkida na tu numeru i Saša nije krio oduševljenje što jedna takva glumačka veličina sluša njegove pesme. Pristao je bez razmišljanja i sada samo ostaje da se snime scene u kojima će se on pojaviti.

Foto: ATA Images

Iako je dugo razmišljao koju ulogu bi mogao da dodeli pevaču, Karadžić je ipak odlučio da Matić u seriji "Komšije" glumi sebe.

- Saša će se pojaviti u nekoliko scena u jednoj od epizoda četvrte sezone, a najverovatnije će i otpevati pesmu koju Mima obožava. Još se ne znaju tačni detalji, ali je sasvim sigurno da će Sašina uloga obeležiti četvrtu sezonu - kaže izvor.

Foto: Telegraf

Ove informacije su potvrdili i Saša Matić i Mima Karadžić.

- Tačno je da će se Saša pojaviti u četvrtoj sezoni serije "Komšije". Izuzetno ga cenim i poštujem kao umetnika, tako da će svi gledaoci imati priliku da ga vide u nastavku jedne od najgledanijih serija - rekao je Mima.

-  Drago mi je što sam dobio priliku da sarađujem sa Mimom, koji mi je rekao da je emotivno doživeo moju pesmu "Taksimetar" i da je želeo da se pojavim u njegovoj seriji. Videćemo kako će to sve izgledati na kraju - rekao je Matić.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA