≫ 

Progovorio ponosni tata! Mia mu je danas rodila ćerkicu Emu, a ovaj dan je još po nečemu za njega mnogo poseban! (VIDEO)

Trudovi su iznenadili pevačicu usred noći, pošto joj je doktorka na pregledu koji je imala dan ranije rekla da će se poroditi tek sledeće nedelje

  • 8

Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših estradnih parova, upoznali su se na njenom nastupu, a potom počeli i da sarađuju, ljubav se rodila spontano, a rano jutros, 20. marta, po prvi put su postali roditelji.

Porodila se Mia Borisavljević, evo koje nežno ime je dala ćerkici!

Mia je u ranim jutarnjim satima na svet donela ćerkicu kojoj su ona i Bojan dali ime Ema, a ekipa Telegrafa sa ponosnim tatom srela se svega nekoliko sati nakon što je postao otac!

U prvoj izjavi od Miinog porođaja, Bojan kaže da je sve prošlo baš kako treba, ali da ni on ni Mia nisu "planirali" da će se porođaj dogoditi baš sada, pošto im je doktorka rekla da neće još...

Foto: A. Nalbantjan

- Sve je bilo super, baš se onako brzo desilo, ali nismo ni planirali da će to biti noćas. (smeh) U principu nije bilo nešto strašno, meni je bilo samo da je što pre odvezem. Porodila se u "Narodnom frontu". Samo da nema neke bolove, samo zbog toga mi je bila panika - iskreno nam je rekao Bojan.

Na koga beba liči, šta je kupio Mii za rođenje prvog deteta, te zbog čega je današnji dan za njega takođe poseban, pogledajte u našem snimku na početku teksta!

(M. Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA