≫ 

Pre 10 godina svi su mislili da će biti ogromna zvezda, pokušala je da se ubije, a sada igra u "Nemanjićima" (FOTO)

Milica Majstorović, zvezda takmičenja "Operacija trijumf", glumi lik Jefimije Nemanjić u popularnom televizijskom ostvarenju

  • 10
Foto: Facebook/milica.smoki

Milicu Majstorović mnogi pamte po učešću u takmičenju "Operacija trijumf", a sada je jedna od zvezda serije "Nemanjići - rađanjen kraljevine".

Podsetimo, ova lepa Kragujevčanka je svojom pojavom i te kako privukla pažnju u popularnom muzičkom takmičenjiu, pogotovo muškog dela populacije.

Podsetimo se jednog njenog nastupa iz "Operacije trijumf":

Iako su joj mnogi predviđali veliki uspeh, Milica se nakon takmičenja povukla, a onda su počeli da se nžu loši događaji. Naime, pre 8 godina pojavila se informacija da je Milica pokušala da se ubije kombinacijom lekova, alkohola i droge. Milica je tada završila u Urgentnom centru Kliničkog centra Kragujevac, da bi dva meseca kolabirala od prevelike doze antidepresiva.

Međutim, Milica ovo nije potvrdila.

- Nema govora o samoubistvu, nisam o tome razmišljala niti sam planirala. Sve se desilo nesrećnim spletom okolnosti. Te večeri sam malo više popila, a nijedan roditelj ne voli da vidi dete u takvom stanju. Zatekli su me u najgorem trenutku, bez svesti i pošto su bili zabrinuti odvezli su me u bolnicu - rekla je jednom prilikom.

Posle dugog vremena Milica se pojavila na malim ekranima, i to ni manje ni više nego u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine".

Milica Majstorović kao Jefimija u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" Printskrin: RTS

Majstorovićeva, koja je završila Akademiju umetnosti u Beogradu, je igrala mladu Jefimiju Nemanjić, a glumila je u dve epizode, "Otac zove" i "U susret krstašima".

- Na Akademiji sam saznala za kasting, što je uobičajna stvar. Prijavila sam se, to je bilo pre dve godine i nakon toga mi se niko nije javio, pa sam skoro i zaboravila na to. Kada su me pozvali i rekli da sam dobila ulogu, baš sam se obradovala. Ova serija je zaista veliki projekat i govori o najznačajnijem delu naše istorije. Uvek su me zanimali "Nemanjići", volim taj period iz naše prološlosti. Na setu sam najviše vremena provodila sa Dubravkom Mijatović koja me je naučila mnogo toga - rekla je Milica za "Gloriju".

Milica Majstorović kao Jefimija u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" Printskrin: RTS Printskrin: RTS

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    21. mart 2018 | 16:17

    Sa srecom😆da zauvek budes na cvrstim nogama.

  • Danijela

    21. mart 2018 | 15:08

    Kragujevcanka sam, i posle "Operacije trijumf" dugo je nisam videla nigde, jedino s vremena na vreme cula po koju glasinu o njoj sve do predstave "Dogvil" gde je brutalno pokidala ulogu! To samo znaci da, ako su prethodne glasine bile i delimicno tacne, se pridigla, digla i uzdigla i svaka joj cast. Bravo!!!

  • Zoka

    21. mart 2018 | 14:02

    Napred Milice, svakom u zivotu dodje zuta minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA