Njoj je to u genima... Evo šta je Andrijanin tata rekao o Luni pred sam ulazak u Zadrugu! (FOTO)

Duško Radonjić prokomentarisao je trojku o kojojveć pola godine priča cela Srbija, ali i region

  • 14

Duško Radonjić u Zadrugu je ušao u subotu, 17. marta, kako bi dao podršku i kako bi psihički podigao svoju ćerku Andrijanu, ali i u cilju promovisanja sebe kao muzičara.

Duško pričao o mogućoj vezi sa Macom, ona ustala, zagrlili se, a o Andrijaninoj reakciji svi pričaju! (VIDEO)

Pred sam ulazak u Zadrugu Duško je progovorio o nekoliko ukućana, naravno onima koji su najaktuelniji već više od pola godine - Kiji, Luni i Slobi.

Duško je već ranije, tokom gostovanja u studiju, rekao kako mu se Kija čini kao okej osoba, što je ponovio i pred sam ulazak u rijaliti.

- Neću ja nikoga od njih napadati, nikoga od njih troje. Kija je meni skroz okej, ne znam zašto je toliko napadaju - rekao je Duško.

Foto: Telegraf

Međutim, o Luni nije imao takav stav.

- Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče. Luni je u genima da se ponaša slobodno pred kamerama. Jednostavno, ona je vaspitana u skladu sa karakterom njenih roditelja. Luna očigledno voli da se ponaša fufasto i to je njen izbor! Nemam ništa protiv nje i mislim da joj nije lako da nosi breme porodice Đogani - rekao je Duško.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Lunini i Slobini fanovi i mene podržavaju, jer sam iskren i uvek kažem ono što mi je na umu. Kad vidim Lunu kako se ponaša, setim se da sam i ja u njenim godinama bio nemiran, a ona će sama snositi posledice svojih postupaka - objasnio je Radonjić za Alo.

Andrijanin tata je dodao i da Mini Vrbaški nikako ne priliči da vodi ljubav svakog drugog dana pred kamerama, te da bi i te kako ratovao sa njom, da joj je on otac.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neba

    21. mart 2018 | 12:56

    Dusko care!!!

  • Anna

    21. mart 2018 | 13:30

    Andrijana za 7 meseci pokazala sve najbolje kvalitete.Tata usao i odma neke pricice oko Mace.Izgleda da cerka od sad treba njega vaspitavati.Inace simpatican covek.

  • Cica

    21. mart 2018 | 13:07

    Andrijana za primer. Tata ne. Jos da je usao na pocetku e onda bi ga videla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA