≫ 

Ispunila mu se želja! Maleni Ljuba upoznao Sašu Kovačevića, pevač oduševljen čudom od deteta! (FOTO)

Prilikom posete redakciji Telegrafa maleni šarmer osvojio nas je na prvu loptu, baš kao i svog omiljenog pevača Sašu Kovačevića za kog nam je tada priznao da najviše želi da ga upozna

  • 5
Foto: Marko Jovanović

Talentovana i najmlađa Pinkova zvezdica koja je preko noći osvojila region, maleni Ljuba Stanković, posetio je dan ranije redakciju Telegrafa, a u intervjuu je otkrio i kog pevača bi najviše voleo da upozna. 

Maleni, ali ne i malo šarmantni Ljuba otkrio nam je da su mu svi članovi žirija dragi, ali da mu je najveća želja da upozna Sašu Kovačevića. I, evo... Putem Telegrafa je poželeo, a sada mu se to i ostvarilo!

Ljubina željica se ispunila dan kasnije, pa je mališan uživao u Sašinom društvu, isto koliko i Saša u njegovom.

Foto: Marko Jovanović

- Oduševljen sam energijom, emocijom i vaspitanjem ovog mladog i divnog momčića! Proveli smo prelepo popodne i mogu poželeti svu sreću malom Ljubi i njegovoj preslatkoj sestrici kako u daljem takmičenju, tako i u budućoj karijeri! Veliko poštovanje roditeljima ove divne dečice - osuševljen je bio Saša, a sliku sa malim Ljubom objavio je na Instagramu.

Foto: Instagram/sashakovacevic

Saša je Ljubu ugostio u svom domu, a njihov susret je sudeći po fotografijama bio pun emocija. I maleni Ljuba je neke od momenata podelio sa svojim fanovima uz sledeću poruku:

- Zaista se zahvaljujemo od srca Saši ja, moja seka i moji roditelji što nam je ispunio našu veliku želju i što je odvojio svoje dragoceno vreme da provede sa nama! Takođe se zahvaljujemo od srca celoj porodici Saše Kovačevića na prelepom gostoprimstvu i predivnom druženju! Volim vas puno!

Foto: Instagram/ljubomirstankovic_official
Foto: Instagram/ljubomirstankovic_official

Intervju sa "čudom od deteta" prilikom njegove posete redakciji Telegrafa, kada nas je već na samom ulasku osvojio svojom neodoljivošću, pogledajte u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA